Εκλογές ΣΕΣ – Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣ προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 14:00.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων για την περίοδο 2018– 2020

2. Οικονομικός Απολογισμός για την περίοδο 2018 – 2020

3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ        

Με γνώμονα την προστασία των μελών του ΣΕΣ από τον COVID-19 και ακολουθώντας τα μέτρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας:

·      Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω της πλατφόρμας webex), από τις14.00 έως τις 15:00. Θα αποσταλεί έγκαιρα σύνδεσμος πρόσβασης σε όλα τα μέλη του ΣΕΣ για το σκοπό.

·      Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τη λήξη του οικονομικού απολογισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Αθήνα: Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ, Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου, google maps: ”Τομέας ΜΣΥ” (Δείτε την τοποθεσία στο google maps)
  • Θεσσαλονίκη: ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, Λεωφόρος Μεγάλου  Αλεξάνδρου 265, Θεσσαλονίκη

Επισημαίνεται ότι για την αποφυγή συνωστισμού (πέρα από τα μέτρα προστασίας που θα τηρούνται κατ΄ αναλογία με όσα προβλέπονται στη νομοθεσία), η ψηφοφορία θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτούς χώρους:

– Αθήνα: 15.30 – 20.00

– Θεσσαλονίκη: 17.00 – 20.00

Οι Υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά):

– Δέσποινα Αλεξανδροπούλου

– Κωνσταντίνος Καραγιάννης

– Αθανάσιος Κουκουνάρης

– Κωνσταντίνος Κουρέτας

– Ναταλία Ντάσιου

– Ιωάννα Παγώνη

– Παναγιώτης Παπαντωνίου

– Μαρία Σαρτζετάκη

– Κατερίνα – Μαρία Σίσκου

– Θανάσης Τσιάνος

Τονίζεται ότι τα μέλη τα οποία θα παρασταθούν δύναται να εκπροσωπήσουν διά εξουσιοδότησης (επισυνάπτεται) ένα και μόνο ένα, μη παριστάμενο μέλος. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα μέλη που θα συμμετέχουν άμεσα ή με εξουσιοδότηση στην ψηφοφορία, θα πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερα. Η τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

– με web banking (http://www.ses.gr/membership-renewal/)

– με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω POS στην Αθήνα

– με μετρητά

Το ΔΣ απευθύνει πρόσκληση προς όλα τα μέλη του ΣΕΣ να παραβρεθούν στην ΓΣ για την εκλογή του νέου ΔΣ.