• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Νέα & Ανακοινώσεις

Συμμετοχή μελών του ΣΕΣ στις επερχόμενες εκλογές του ΤΕΕ

Στο πλαίσιο των επερχόμενων εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, σας ενημερώνουμε σχετικά με τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων που είναι υποψήφιοι στα διάφορα όργανα του ΤΕΕ. 

Περισσότερα...

Υποψηφιότητες μελών ΣΕΣ σε εκλογές ΤΕΕ

Προσκαλούνται τα μέλη του ΣΕΣ που θα είναι υποψήφιοι/ες στις επερχόμενες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), εφόσον το επιθυμούν, να αποστείλουν τα στοιχεία της υποψηφιότητας τους στο e-mail ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), μέχρι την Τετάρτη 30/10/2019, ώστε να ενημερωθούν τα μέλη του ΣΕΣ.

Περισσότερα...

Ημερίδα με τίτλο ‘Προς μια Εθνική Στρατηγική για το ποδήλατο στην Ελλάδα’ – Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σας προσκαλεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 09:30 σε ημερίδα με τίτλο: “Προς μία εθνική στρατηγική για το ποδήλατο στην Ελλάδα”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Λεωφόρος Μεσογείων 119, Αθήνα).

Η Ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Cyclurban, «Η ποδηλασία ως στοιχείο της πολιτικής για την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής στις πόλεις (Cycling as an element of urban climate mitigation policy)».

Περισσότερα...

Απώλεια Νίκου Μηλιώνη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου Νίκου Μηλιώνη.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, θα αποχαιρετήσουν τον Νίκο Μηλιώνη, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019, ώρα  10.30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών όπου θα τελεστεί η Νεκρώσιμος Ακολουθία.

 

Περισσότερα...

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 88 επισκέπτες συνδεδεμένους