Ανακοινώσεις

Απώλεια Κώστα Πετράκη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου και πρώην διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Κώστα Πετράκη.

Η πολιτική κηδεία θα λάβει χώρα Τετάρτη 19/6 στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Βιβλίο με τίτλο «Implementing Transport Research and Producing Innovation: A global assessment of current experience through case studies» του καθηγητή κ. Γιαννόπουλου

Κυκλοφορεί από το Διεθνή Εκδοτικό Οίκο Elsevier το νέο βιβλίο με τίτλο «Implementing Transport Research and  Producing Innovation: A global assessment of current experience through case studies» του καθηγητή κ. Γιαννόπουλου.

Νέος Πρόεδρος της IRF εκλέχθηκε ο κ. Βασίλης Χαλκιάς

Στην τιμητική θέση του Προέδρου της Διεθνούς Οδικής Ομοσπονδίας (IRF - International Road Federation) για την επόμενη τριετία εκλέχθηκε o κ. Βασίλης Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.»

3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

Οι ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr προχωρούν στη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Απώλεια Μιχάλη Φραντζεσκάκη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου Μιχάλη Φραντζεσκάκη ο οποίος έφυγε ξαφνικά και πρόωρα από κοντά μας στις 27/5/2019, σε ηλικία 58 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα  την Πέμπτη 30/5 στις 16:30 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Υποψήφιοι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημοσιεύουμε παρακάτω την κατάσταση των μελών μας που θα συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας για τη δημοσιοποίηση των υποψηφιοτήτων τους.

Συλλυπητήριο μήνυμα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Θεοδώρας (Ντόρας) Κατσώχη, μητέρας του μέλους του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Κατσώχη.

Ημερίδα ΕΜΠ - Η Οδική Ασφάλεια στην Ψηφιακή Εποχή

Ο Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής ΕΜΠ, στο πλαίσιο της 5ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, οργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: "Έρευνα στην Οδική Ασφάλεια στην Ψηφιακή Εποχή", στις 17 Μαΐου 2019 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Αμφιθέατρο Σιδηροδρομικής - είσοδος ελεύθερη).

9ο Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές – Νέα Ημερομηνία Υποβολής πλήρους εργασίας από συγγραφείς- 31/5/2019

Το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ) και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) διοργανώνουν το «9ο Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές» με κεντρικό θέμα: «ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ 4.0: Η Ευφυής Εξέλιξη» το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2019.

Το ΔΣ του ΣΕΣ σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία!