Ανακοινώσεις

Έρευνα Ερωτηματολογίου - Εργαστήριο Μεταφορών και Λήψης Αποφάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο daphne-new.chios.aegean.gr/~surveys/optimum αποτελεί δραστηριότητα του ερευνητικού έργου με τίτλο "Multi-source Big Data Fusion Driven Proactivity for Intelligent Mobility”, το οποίο εκπονείται στο Εργαστήριο Μεταφορών και Λήψης Αποφάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου με Επιστημονικά Υπεύθυνη την Καθηγήτρια Αμαλία Πολυδωροπούλου. Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν την επιλογή μέσου και τη συμπεριφορά των μετακινούμενων ενώ διερευνάται, επίσης, η επίδραση προσφοράς ορισμένων κινήτρων προς τους μετακινούμενους (προνομιούχες υπηρεσίες, συλλογή πόντων κτλ.) στην επιλογή μέσου.

Θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να συμπληρώσετε το παρόν ερωτηματολόγιο.

ΗΜΕΡΙΔΑ - Δέκα Έτη Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων": Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές

Η ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, έχει τίτλο: Δέκα Έτη ΠΜΣ στη Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων: Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 49, από 12:00 έως 19:00.

Research Assistant/Associate in Transportation - University of the Aegean

The University of the Aegean, Department of Shipping, Trade and Transport is looking for engineers or computer scientists with a strong background and interest in the development of mobile applications and learning analytics in the field of Transportation.

Σχέδιο Διακανονισμού Οφειλών Μελών Σ.Ε.Σ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για τη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης και την ενεργοποίηση των μελών του Συλλόγου, το Δ.Σ. επεξεργάστηκε σχετική δέσμη ενεργειών που αφορούν στον εξορθολογισμό των λειτουργικών εξόδων και στην αύξηση της εισπραξιμότητας των συνδρομών των μελών του. Παρακαλούμε βρείτε συνημμένο το σχέδιο διακανονισμού των οφειλών των μελών του ΣΕΣ στην παρούσα ανακοίνωση. Τα μέλη που επιθυμούν να διακανονίσουν τις οφειλές τους, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του ΣΕΣ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Σ.

ΕΜΠ - Ημερίδα "Το Μέλλον της Έρευνας στην Οδική Ασφάλεια", Μάιος 2017

Το ΕΜΠ στο πλαίσιο της 4ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο "Το Μέλλον της Έρευνας Οδικής Ασφάλειας" στις 15 Μαΐου 2017 στις 14:00, στο Αμφιθέατρο Σιδηροδρομικής του Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής ΕΜΠ (είσοδος ελεύθερη).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΣΜΕ 3/2017 για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, με έναν ΠΕ Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει την υπ΄αριθμ. 37517/20-4-2017  ΣΜΕ 3/2017 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου,  με έναν -1- Εξωτερικό  Ειδικό Επιστήμονα (Συγκοινωνιολόγο  Μηχανικό), για την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης στη συμμετοχή του στη 2η φάση του Έργου: «RESILIENT EUROPE – European cities joining forces to improve city resilience» του συγχρηματοδοτούμενου ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT III.

Extended Deadline Abstract Submission - Smart Cities & MaaS Conference 2017

Τhe due date for the submission of abstracts to the International Conference “Smart Cities and Mobility as a Service” has been extended to May 23rd, 2017.

Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης - «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών»

Τα Τμήματα Πολιτικών Μηχανικών (ΤΠΜ) και Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών (ΤΑΤΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καλούν τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν υποψηφιότητα για την παρακολούθηση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στο αντικείμενο «Σχεδιασμός, Οργάνωση και Διαχείριση Συστημάτων Μεταφορών».

Postdoctoral Research Associate in Transport Networks - University of Sydney

Applications are invited for the appointment of one Postdoctoral Research Associate (Level A) in the School of Civil Engineering, within the Faculty of Engineering and IT at the University of Sydney.

Tenure Track Faculty Positions in Transportation Engineering - TECHNION - Israel Institute of Technology

The Faculty of Civil and Environmental Engineering at the Technion - Israel Institute of Technology invites applications for tenure track positions in the Division of Transportation and Geo-Information Engineering in transportation engineering.

Μάθετε για τον ΣΕΣ