Ανακοινώσεις

Extended Deadline Abstract Submission - Smart Cities & MaaS Conference 2017

Τhe due date for the submission of abstracts to the International Conference “Smart Cities and Mobility as a Service” has been extended to May 23rd, 2017.

Postdoctoral Research Associate in Transport Networks - University of Sydney

Applications are invited for the appointment of one Postdoctoral Research Associate (Level A) in the School of Civil Engineering, within the Faculty of Engineering and IT at the University of Sydney.

Tenure Track Faculty Positions in Transportation Engineering - TECHNION - Israel Institute of Technology

The Faculty of Civil and Environmental Engineering at the Technion - Israel Institute of Technology invites applications for tenure track positions in the Division of Transportation and Geo-Information Engineering in transportation engineering.

Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Επιτροπές ΣΕΣ - Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής

Σε συνέχεια του αυξημένου ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Επιτροπές ΣΕΣ κατά το πέρας της ορισμένης περιόδου εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε την παράταση της εν λόγω περιόδου μέχρι και την Τρίτη 25 Απριλίου 2017.

Το ΔΣ του ΣΕΣ σας εύχεται ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία!

Research Assistant/Associate in Transportation - University of the Aegean

The University of the Aegean, Department of Shipping, Trade and Transport is looking for engineers or computer scientists with a strong background and interest in the development of mobile applications and learning analytics in the field of Transportation.

Υπενθύμιση - Διατήρηση και ενίσχυση του υψηλού επιπέδου του Ενημερωτικού Δελτίου του ΣΕΣ

Το ΔΣ του ΣΕΣ καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να συνδράμουν στην προσπάθεια διατήρησης και ενίσχυσης του υψηλού επιπέδου του Ενημερωτικού Δελτίου (ΕΔ) του ΣΕΣ μέσω της αποστολής προς δημοσίευση στο Ενημερωτικό Δελτίο επιστημονικών και τεχνικών εργασιών στο χώρο των μεταφορών.

Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα μέλη ΣΕΣ για συμμετοχή σε Επιτροπές – Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΣ ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου για την ανανέωση των Επιτελικών και Θεματικών Επιτροπών ΣΕΣ.

Graduate Research Assistantships in Transportation Engineering at the University of Alabama at Birmingham

The Transportation Engineering and Development Laboratory (TREND Lab) at the Department of Civil, Construction, and Environmental Engineering of the University of Alabama at Birmingham is accepting applications for Masters (M.Sc.) and Doctoral (PhD) Graduate Research Assistantships under the supervision of Dr. Virginia Sisiopiku.

Postdoctoral Research Associate on Connected and Automated Vehicles/University of Delaware

Two Postdoctoral Research Associate positions in Connected and Automated Vehicles (CAVs) are available in the department of Mechanical Engineering at the University of Delaware.

Μάθετε για τον ΣΕΣ