• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Διαγραφή μη οικονομικά ενήμερων μελών ΣΕΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το ΔΣ του ΣΕΣ διαμόρφωσε ένα πλάνο διακανονισμού χρεών των μη οικονομικά ενήμερων μελών του ΣΕΣ, το οποίο τέθηκε σε ισχύ κατά το Β’ Εξάμηνο του 2017.

Όπως είχατε ενημερωθεί μέσω του «Σχεδίου Διακανονισμού Οφειλών Μελών Σ.Ε.Σ.» στόχος του Δ.Σ. είναι να ταυτίζονται κατά το δυνατόν οι έννοιες «μέλος» και «οικονομικά ενήμερο μέλος».

Ως εκ τούτου, ένα μέλος απολαμβάνει των παροχών του ΣΕΣ όταν έχει οφειλές κάτω των 4 ετών (διάρκεια θητείας 2 Δ.Σ.).

Μέλη με οφειλές άνω των 4 ετών θεωρούνται ανενεργά, διατηρούνται όμως στον κατάλογο των μελών μέχρι και 8 έτη (θητεία 4 διαδοχικών Δ.Σ.), οπότε και το αντίστοιχο Δ.Σ. εισηγείται στη Γενική Συνέλευση τη διαγραφή τους.

Δεδομένων των παραπάνω το ΔΣ επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του ΣΕΣ ότι θα προτείνει στην επερχόμενη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα λάβει χώρα τον Μάρτιο 2018, τη διαγραφή των μη οικονομικά ενήμερων μελών με οφειλές άνω των 8 ετών.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παραμείνουν ενεργά μέλη του ΣΕΣ να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς τον σύλλογο το αμέσως προσεχές διάστημα.

Μέλη που διακόπτουν τη συμμετοχή τους στον Σ.Ε.Σ. αλλά εκφράζουν αργότερα την επιθυμία να εγγραφούν εκ νέου, υποχρεωτικά αποπληρώνουν τις όποιες προηγούμενες οφειλές τους.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Σ

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 163 επισκέπτες συνδεδεμένους