• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Εσπερίδα με τίτλο «Αστικές Μεταφορές στην Αττική: Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές»

Στο πλαίσιο του Οδοιπορικού του ΣΕΣ «Ασφαλείς και Έξυπνες Μετακινήσεις στη Δεκαετία 2020-2030» διοργανώνεται εσπερίδα με τίτλο «Αστικές Μεταφορές στην Αττική: Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές» σε συνεργασία με τον Ο.Α.Σ.Α. και τις Αττικές Διαδρομές Α.Ε. . Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 17:00 και ημέρα Τετάρτη στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ)  Νίκης 4, Αθήνα.

Έχοντας αντιληφθεί την αναγκαιότητα των συμμετοχικών διαδικασιών στον σχεδιασμό, στη χάραξη πολιτικής και στη λήψη αποφάσεων και μέτρων σχετικά με τις σύστημα μεταφορών της χώρας μας, ο ΣΕΣ οργανώνει το εν λόγω οδοιπορικό, το οποίο συμβάλει με δράσεις, που προάγουν την συνεργασία μεταξύ φορέων ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την εκπόνηση ενός κοινού πλαισίου προτάσεων και  δράσεων για τις Μεταφορές στην Ελλάδα. 

Η τελετή έναρξης του οδοιπορικού πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2019 υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, την 25η Σεπτεμβρίου 2019, ο ΣΕΣ διοργανώνει τη 4η εκδήλωση του οδοιπορικού, η οποία αφορά στις Αστικές Μεταφορές της Αττικής. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με χαιρετισμούς και ομιλίες εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, επιστημονικών φορέων και φορέων μεταφορικού έργου της Αττικής. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Στόχος της εσπερίδας είναι να παρουσιαστεί η υφιστάμενη κατάσταση του αστικού μεταφορικού συστήματος της Αττικής και να διερευνηθούν οι απαιτήσεις και προοπτικές ανάπτυξης και αναβάθμισης αυτού την επόμενη δεκαετία, ώστε να παρέχει σύγχρονες, ασφαλείς και υψηλών προδιαγραφών μεταφορικές υπηρεσίες , αξιοποιώντας και τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των αστικών μεταφορών.

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 105 επισκέπτες συνδεδεμένους