• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

ΕΣΠΕΡΙΔΑ : «Αστικές Μεταφορές στην Αττική: Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές»

Στο πλαίσιο του Οδοιπορικού του ΣΕΣ «Ασφαλείς και Έξυπνες Μετακινήσεις στη Δεκαετία 2020-2030» διοργανώνεται εσπερίδα με τίτλο «Αστικές Μεταφορές στην Αττική: Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές» σε συνεργασία με τον Ο.Α.Σ.Α. και τις Αττικές Διαδρομές Α.Ε. . Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 17:00 και ημέρα Τετάρτη στο Αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ)  Νίκης 4, Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν με χαιρετισμούς και ομιλίες εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, επιστημονικών φορέων και φορέων μεταφορικού έργου της Αττικής. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση στρογγυλής τράπεζας και ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Στόχος της εσπερίδας είναι να παρουσιαστεί η υφιστάμενη κατάσταση του αστικού μεταφορικού συστήματος της Αττικής και να διερευνηθούν οι απαιτήσεις και προοπτικές ανάπτυξης και αναβάθμισης αυτού την επόμενη δεκαετία, ώστε να παρέχει σύγχρονες, ασφαλείς και υψηλών προδιαγραφών μεταφορικές υπηρεσίες , αξιοποιώντας και τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των αστικών μεταφορών.

 

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους