• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

SmartMove: πρόσκληση συμμετοχής σε σεμινάριο με θέμα το σχεδιασμό μίας καμπάνιας προώθησης των δημοσίων συγκοινωνιών

Στο πλαίσιο του έργου SmartMove, με τίτλο «Ενεργή Συμβουλευτική Κινητικότητας με έμφαση στα τροφοδοτικά συστήματα μεταφορών, με σκοπό την αύξηση της χρήσης και της πληροφόρησης για τις δημόσιες συγκοινωνίες», του προγράμματος «Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη»η Ερευνητική Ομάδα Συστημάτων Μεταφοράς διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση καμπάνιας για την ενεργή συμβουλευτική κινητικότητας, την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2015,  στο ξενοδοχείο ELECTRA Palace της Θεσσαλονίκης (ώρες 09:00-17:00).

Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από φορείς παροχής δημοσίων συγκοινωνιών, τοπικές αρχές και δήμους, πανεπιστήμια, κ.λπ. Οι ομιλητές θα είναι από την Ελλάδα και το εξωτερικό (με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά). Θα υπάρχει δυνατότητα ενεργού συμμετοχής του κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:

-      στην ιστοσελίδα του έργου: http://www.smartmove-project.eu/greek/Archiki.html

-      στο πρόγραμμα του σεμιναρίου (επισυνάπτεται σχετική ατζέντα).

-      στην πρόσκληση συμμετοχής (επισυνάπτεται πρόσκληση)

Για εγγραφή σας στο σεμινάριο επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://smartmove-project.eu/knowledge/smartmove-seminars/forma-eggrafis.htmlΗ προεγγραφή είναι υποχρεωτική καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν έχει χρέωση, ενώ κάλυψη των ταξιδιωτικών δαπανών μπορεί να παρασχεθεί σε ειδικές περιπτώσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε εάν μπορεί να εξασφαλιστεί κάλυψη των ταξιδιωτικών σας δαπανών.

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 117 επισκέπτες συνδεδεμένους