Νέα κατηγορία μελών ΣΕΣ

Η Γενική Συνέλευση του Μαρτίου 2015 αποφάσισε, μετά από εισήγηση του ΔΣ, να ενισχύσει τις προοπτικές διεύρυνσης των μελών του προσελκύωντας τόσο νέους εν δυνάμει συγκοινωνιολόγους όσο και οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο που ενδιαφέρεται για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία μελών με την ονομασία "Φίλοι του ΣΕΣ". Αυτή η νέα κατηγορία απευθύνεται σε φοιτητές ΑΕΙ, οι οποίοι θα μπορούσαν στο μέλλον να γίνουν συγκοινωνιολόγοι και μέλη του ΣΕΣ, και σε οποιοδήποτε άλλο φυσικό πρόσωπο.

Όσοι ενταχθούν σε αυτήν την κατηγορία δεν θα είναι μέλη του ΣΕΣ, καθώς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού, αλλά συνδεδεμένοι φίλοι του Συλλόγου. Δεν θα υπάρχει συνδρομή για την κατηγορία αυτή, εκτός αν επιθυμούν να λαμβάνουν το Ενημερωτικό Δελτίο του ΣΕΣ, οπότε στην περίπτωση αυτή θα δίνουν το συμβολικό ποσό των 10€ ετησίως, το οποίο αντισταθμίζει τα έξοδα αποστολής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση και να τη στείλουν μέσω e-mail στη γραμματεία του ΣΕΣ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , υπόψη κ. Ειρήνης Παπαχρήστου). Στη συνέχεια θα λάβουν ένα ειδικό αριθμό μητρώου.