Προαναγγελία Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης ΣΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στις 17:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξάρτητα αριθμού παρόντων μελών, την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 στις 17:00. Σημειώνεται ότι η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί και φέτος ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρχει διαδικτυακή σύνδεση μεταξύ των δύο χώρων (Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ για την Αθήνα και αίθουσα ΒΕΡΓΙΝΑ του συνεδριακού κέντρου του ΕΚΕΤΑ για τη Θεσσαλονίκη).

Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες για το ΔΣ του ΣΕΣ της περιόδου 2016-2018 θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά μέσω του forum του δικτυακού τόπου του ΣΕΣ, από τις 12 Φεβρουαρίου, έως την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τις θέσεις τους μέσω του forum και συνεπώς δεν θα υπάρχει ανάγκη για παρουσίαση τους κατά τη διάρκεια της ΓΣ.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι ως ακολούθως:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων για την περίοδο 2014 – 2016

2. Οικονομικός Απολογισμός για την περίοδο 2014 – 2016

3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Tο ΔΣ απευθύνει πρόσκληση – έκκληση προς όλα τα μέλη του ΣΕΣ να παραβρεθούν στην ΓΣ για την εκλογή νέου ΔΣ. Μέλη τα οποία θα παρασταθούν δύναται να εκπροσωπήσουν διά εξουσιοδότησης έναν και μόνο ένα, μη παριστάμενο μέλος.