Ολοκληρώθηκε η 9η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας «ΔΩΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, με συνδιοργανωτές το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.). Την εβδομάδα από 21 έως και 27 Μαρτίου 2016 υλοποιήθηκε πλήθος δράσεων σε όλη τη χώρα για τη σωστή ενημέρωση και πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, τα οποία αποτελούν μάστιγα για την κοινωνία μας.

Η φετινή Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ήταν αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στην ενημέρωση φορέων και πολιτών σχετικά με τις ολέθριες συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δελτίο Τύπου και φωτογραφικό υλικό σχετικά με την ολοκλήρωση της 9ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας  που διοργανώνει κάθε χρόνο το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: