• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Επικοινωνία των μελών του συλλόγου με τα νέα μέλη του Δ.Σ. και αποστολή ανακοινώσεων προς το σύλλογο.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή ανακοινώσεων προς τον Σ.Ε.Σ. μπορεί να πραγματοποιηθεί προς τον παρακάτω λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τα νέα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου στους εξής λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Πρόεδρος: Κώστας Κεπαπτσόγλου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Κατσώχης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


Γενικός Γραμματέας: Ευάγγελος Μίντσης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Παπαντωνίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


Ταμίας: Κώστας Κουρέτας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


A' Αναπλ. Μέλος: Ευθύμιος Μπακογιάννης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )


Β' Αναπλ. Μέλος: Μαρία Σαρτζετάκη ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Παρακαλούμε κοινοποιήστε προς το σύλλογο οποιαδήποτε ανακοίνωση ή πληροφορία θεωρείτε ενδιαφέρουσα και σημαντική, ώστε να προωθούνται αυτές εν συνεχεία διαμέσου των μέσων που έχει στη διάθεσή του ο ΣΕΣ.

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Φιλικά,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Σ.

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 90 επισκέπτες συνδεδεμένους