• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Συνάντηση Εργασίας με θέμα: «Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με τη χρήση Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών: Δυνατότητες και Προοπτικές»

H Συνάντηση Εργασίας με θέμα: «Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας με τη χρήση Ευφυών Συστημάτων Μεταφορών: Δυνατότητες και Προοπτικές», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20 Μάϊου 2016, και ώρα 9:00 π.μ., στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου). Η  Συνάντηση Εργασίας, που συνδιοργανώνεται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών -ΕΠΙΣΕΥ, τον «Ελληνικό Οργανισμό Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών - ΙΤS Hellas», το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος - ILME,  και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, θα έχει την ακόλουθη δομή:

 ·         Εναρκτήρια Συνεδρία: στη διάρκεια της Εισαγωγικής Συνεδρίας οι Σωτήρης Παυλέας, Ειδ. Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, Άγγελος Αμδίτης, Πρόεδρος της ΙΤS Hellas και Διευθυντής Έρευνας ΕΠΙΣΕΥ-ΕΜΠ και Γεώργιος Μαλινδρέτος, Επίκ. Καθηγητής Εφοδιαστικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και Mέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος – IΛΜΕ, θα θέσουν το πλαίσιο της συζήτησης και θα εισάγουν τα βασικά ζητήματα που αναμένεται να αναλυθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Συνάντησης Εργασίας.

·         Συνεδρία με θέμα «H Χρήση των ΕΣΜ στις Εμπορευματικές Μεταφορές: ένα υποβόσκον δυναμικό»: Στη συνεδρία που ακολουθεί, σημαντικοί ομιλητές του χώρου, θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων τα σημερινά εμπόδια αλλά και τις προκλήσεις στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, τα πλεονεκτήματα των συνεργατικών σχηματισμών, τις καλές πρακτικές των επιβατικών μεταφορών -και πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις μεταφορές φορτίων- καθώς και των επικοινωνιών, των εφαρμογών παρακολούθησης και τοποθεσίας, την αυτοματοποίηση των οχημάτων σε τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων και τη σημασία τους, τα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας και τα οφέλη τους στην εφοδιαστική αλυσίδα κ.ά

·         Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα την «Ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των διαφόρων τρόπων μεταφοράς και επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα»: Η Συνάντηση Εργασίας θα ολοκληρωθεί με τη Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, στη διάρκεια της οποίας θα αναλυθούν, από βασικούς εκπρόσωπους της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας, τα ενδεχόμενα οφέλη από την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των διαφόρων τρόπων μεταφοράς, τα εμπόδια στην ανάπτυξή τους αλλά και οι επιπτώσεις τους στον κλάδο.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες και στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.its-hellas.gr/events/147-20-2016

Για να παρακολουθήσετε τη Συνάντηση Εργασίας απαραίτητη είναι η εγγραφή. Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην επισυναπτόμενη φόρμα και αποστείλετέ τη στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   μέχρι την Τρίτη, 17 Μάϊου 2016.

Συνημμένα:

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 157 επισκέπτες συνδεδεμένους