3ο Συνέδριο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (3rd Conference on Sustainable Urban Mobility - 3rd CSUM)

Το Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (TTLog), του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (3rd Conference on Sustainable Urban Mobility – 3rd CSUM) στις εγκαταστάσεις του VALIS Resort Hotel & SPA στην Αγριά, μόλις 8 km από το κέντρο της πόλης του Βόλου στις 26 & 27 Μαΐου 2016. Ο κύριος θεματικός άξονας του Συνεδρίου είναι: “Ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο σχεδιασμό αστικής κινητικότητας”.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν πάνω από 100 ερευνητικές εργασίες στον τομέα των μεταφορών και της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας με σκοπό τη διάχυση της γνώσης και την ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των μελών της ερευνητικής και επαγγελματικής κοινότητας. Θα φιλοξενηθούν πάνω από 200 σύνεδροι από 25 και πλέον χώρες παγκοσμίως που προέρχονται από το δημόσιο τομέα, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιωτικές εταιρείες από τον οικονομικό, διοικητικό, επαγγελματικό, βιοτεχνικό, βιομηχανικό και ερευνητικό – πανεπιστημιακό χώρο.

Συνημμένα: