• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Νέοι ευνοϊκοί όροι εγγραφής στο συνέδριο ECOMM 2016 για τους Έλληνες συμμετέχοντες

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ανακοινώνεται ότι παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν εγγραφής στο συνέδριο για μία ημέρα σε Έλληνες που εργάζονται σε φορείς του Δημόσιου Τομέα. Η απόφαση αυτή λήφθηκε για να δοθεί η δυνατότητα στους Έλληνες συναδέλφους που δραστηριοποιύνται στα σχετικά αντικείμενα να συμμετάσχουν στο συνέδριο, το οποίο απαντά σε καίρια ερωτήματα που απασχολούν τους δημόσιους φορείς στη χώρα μας. Το κύρος του συνεδρίου ECOMM αποδεικνύεται από τη διευρυμένη συμμετοχή επιστημόνων και ειδικών σε θέματα Βιώσιμης Κινητικότητας απʼ όλη την Ευρώπη, καθώς και από την ενισχυμένη παρουσία προσκεκλημένων ομιλητών διεθνούς εμβέλειας.

Επίσης, από την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου ανακοινώνεται ότι για τους Έλληνες συμμετέχοντες προβλέπονται ειδικοί και ευνοϊκότεροι όροι εγγραφής. Η προσφορά αυτή απευθύνεται στους Έλληνες επιστήμονες από το Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, αλλά και σε όσους έχουν επιδείξει ενδιαφέρον, γνωρίζοντας την επικείμενη διεξαγωγή του Συνεδρίου, ως αναγνώριση της τρέχουσας δυσμενούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας.

Δεδομένου ότι το Συνέδριο χρήζει υψηλής απήχησης και αποδοχής, τόσο από ξένους ομιλητές που θα δώσουν το «παρών» καταθέτοντας καίρια ζητήματα και λύσεις στον κλάδο του Mobility Management, όσο και από διακεκριμένους σύνεδρους του εξωτερικού, η ειδική αυτή προσφορά αποτελεί έμπρακτη απάντηση υποστήριξης προς το Ελληνικό κοινό, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει «δια ζώσης» τις εργασίες του Συνεδρίου και να ενημερωθεί για τα επικείμενα δρώμενα και εξελίξεις στον πολύπλευρο κλάδο του Mobility Management.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του ΕCOΜΜ 2016.

Συνημμένα:

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 86 επισκέπτες συνδεδεμένους