• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Ημερίδα Ακαδημίας Αθηνών

Ημερίδα Ακαδημίας Αθηνών

Η επιτροπή Ενέργειας  της Ακαδημίας Αθηνών διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Προϋποθέσεις και μέτρα για καθαρή και βιώσιμη ενέργεια στις οδικές, σιδ/κές, και θαλάσσιες μεταφορές».  Η Ημερίδα θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών (ΙΒΒΕ) της Ακαδημίας Αθηνών στην οδό Σωρανού Εφεσίου 4, Παπάγου στην Αθήνα ,την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, 2016.

Όπως μας ενημερώνει ο συνάδελφος καθ. Γ. Γιαννόπουλος (πρόεδρος της οργανωτικής Επιτροπής) αντικείμενο της Ημερίδας είναι η εξέταση των κύριων θεμάτων που αφορούν τις πολιτικές, και τα μέτρα για κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του τομέα των οδικών, σιδηροδρομικών και θαλάσσιων  μεταφορών  στην Ελλάδα, στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών πολιτικών για τις Μεταφορές και την Ενέργεια. Στόχος της είναι η συγκέντρωση και επεξεργασία ποσοτικοποιημένων στοιχείων και τεκμηριωμένων προτάσεων σχετικά με τις ακολουθητέες πολιτικές, το μέγεθος και τα είδη ενέργειας που χρησιμοποιούνται στους υπό εξέταση τομείς των μεταφορών στην Ελλάδα, σήμερα και στο μέλλον.

Οι παρουσιάσεις, συζητήσεις και προτάσεις θα αφορούν τις προτιμητέες ή ενδεικνυόμενες πηγές ενέργειας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τόσο από την πλευρά των τεχνικο-οικονομικών δυνατοτήτων της χώρας όσο και από την πλευρά των υποχρεώσεών της με βάση τις Ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες και ακολουθούμενες πολιτικές. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ένα ενημερωτικό e-mail, σχετικά με την πρόθεσή τους να παρευρεθούν, στη γραμματεία της Επιτροπής Ενέργειας και της Ημερίδας c/o κα Κατερίνα Παναγιωτακοπούλου, Σωρανού Εφεσίου 4, 11527 Αθήνα, Τηλ.  210-6597667, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Συνημμένα:

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 86 επισκέπτες συνδεδεμένους