• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Σεμινάριο για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)

O Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του και σε συνεργασία με τη Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ διοργανώνει στις 7 Δεκεμβρίου (17:00 με 20:30) σεμινάριο για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Τo σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4 στο Σύνταγμα.

Ομιλητές θα είναι οι Θάνος Βλαστός, Καθηγητής ΕΜΠ, Στράτος Παπαδημητρίου, Καθηγητής ΠΑΠΕΙ, Ιωάννης Τυρινόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΤΕΙ Αθηνών,  Μαρία Μορφουλάκη Δρ. Ειδική Λειτουργική Επιστήμονας Α’ ΙΜΕΤ και Ευθύμιος Μπακογιάννης, Δρ. Πολεοδόμος - Συγκοινωνιολόγος ΕΜΠ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΣΕΣ κ. Κωνσταντίνος Κεπαπτσόγλου. Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνουν παρεμβάσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Διανύουμε μια σημαντική καμπή του τομέα των κυκλοφοριακών μελετών καθώς, λόγω της κλιματικής αλλαγής και των άλλων προβλημάτων λειτουργίας των πόλεων και ποιότητας ζωής, η στόχευση είναι προς πόλεις με λιγότερα αυτοκίνητα, περισσότερο περπάτημα, ποδήλατο, δημόσια συγκοινωνία και πλούσιες σε δημόσιους χώρους. Το σεμινάριο απευθύνεται επομένως σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, σε στελέχη Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμων, στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα και γενικότερα σε εκείνες και εκείνους που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα αντικείμενα του συνδυασμένου πολεοδομικού και κυκλοφοριακού σχεδιασμού και με πολιτικές, που χάρις και στη συμμετοχή των πολιτών θα αλλάξουν πολλά στη σημερινή πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (κ. Ειρήνη Παπαχρήστου  210-3640604 ώρες 10.00-14.00) και στη Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ (κ. Γεωργία Χριστοδουλοπούλου 210-7722646). 

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Συνημμένα:

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 163 επισκέπτες συνδεδεμένους