• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ - «Πολιτεία & Πολίτες: Συνέργεια για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων»

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.), έχουν τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Ημερίδα για την Οδική Ασφάλεια που διοργανώνουν την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, 09:00 - 14:00 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, 101 91, Παπάγου), στο πλαίσιο της 10ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας (18 – 24/3), υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα αλλά και των βασικών διαμορφωτών γνώμης, στην ανάγκη μιας συστηματικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης του προβλήματος των τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας προκειμένου να επιτευχθεί δραστική μείωση στο θλιβερό κόστος σε ανθρώπινες ζωές.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα πραγματοποιηθεί Στρογγυλή Τράπεζα με συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα. Στη θεματολογία της συζήτησης περιλαμβάνεται ο ρόλος της αστυνόμευσης και των ελέγχων στην πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, η υπεύθυνη οδήγηση και συμμόρφωση των οδηγών με τον Κ.Ο.Κ., καθώς και η αποτελεσματικότητα προστίμων και εναλλακτικών ποινών στη συμμόρφωση των παραβατών.

Τέλος, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές για την ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας από την Ευρώπη που ήδη εφαρμόζονται με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη προηγούμενη δήλωση παρουσίας. 

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε στείλτε τα στοιχεία σας ακολουθώντας το παρακάτω link https://goo.gl/mBQxjb

Περισσότερες πληροφορίες: 210-8620150, 6984111206, 6984111208, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , www.ioas.gr

Συνημμένα:

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3609220

Επισκέπτες

Έχουμε 46 επισκέπτες συνδεδεμένους