Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα μέλη ΣΕΣ για συμμετοχή σε Επιτροπές – Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΣ ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου για την ανανέωση των Επιτελικών και Θεματικών Επιτροπών ΣΕΣ.

Με το παρόν σημείωμα απευθύνουμε πρόσκληση, σε όσα μέλη μας έχουν έμπρακτο ενδιαφέρον και κατάρτιση σχετική με το αντικείμενο μίας ή περισσοτέρων Επιτροπών, όπως δηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε συγκεκριμένες Επιτελικές ή Θεματικές Επιτροπές. Στην παρούσα φάση, και προκειμένου να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία των Επιτροπών ΣΕΣ στο μεταξύ, έχει δοθεί η δυνατότητα στον Πρόεδρο και Γραμματέα εκάστης εκ των υφιστάμενων Επιτροπών να παραμείνουν σε αυτή, δυνητικά με την ίδια ιδιότητα. Σε κάθε περίπτωση, η ακριβής κατανομή ρόλων κάθε Επιτροπής θα οριστικοποιηθεί μόλις κλείσει η σύνθεσή της και συγκροτηθεί σε σώμα.

Σε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσης (182ο Ηλεκτρονικό Μήνυμα, 17.03.2017), με την παρούσα προτείνεται η σύσταση δύο νέων Θεματικών Επιτροπών, Αεροπορικών και Θαλασσίων Μεταφορών. Ως προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος μελών για συμμετοχή σε Επιτροπές ΣΕΣ τίθεται η 7/4/2017. Η γνωστοποίηση του ενδιαφέροντός σας μπορεί να γίνει μέσω συμπλήρωσης του σχετικού εντύπου δήλωσης συμμετοχής στις επιτροπές ΣΕΣ, και αποστολής του μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) προς το ΔΣ ΣΕΣ. Υπενθυμίζεται ότι βάσει κανονισμού λειτουργίας τα μέλη των Επιτροπών δεν πρέπει να έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με το Σύλλογο, ενώ η τελική σύνθεση κάθε Επιτροπής ορίζεται από το ΔΣ μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Την ευθύνη παρακολούθησης της διαδικασίας από την οποία θα προκύψουν οι Επιτροπές μέχρι και το 2020 φέρει ο Αντιπρόεδρος ΣΕΣ.

Ευχαριστούμε θερμά,

Το ΔΣ του ΣΕΣ