Υπενθύμιση - Διατήρηση και ενίσχυση του υψηλού επιπέδου του Ενημερωτικού Δελτίου του ΣΕΣ

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες του ΣΕΣ,

Το Ενημερωτικό Δελτίο του Συλλόγου των Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) δεν αποτελεί μόνο ένα περιοδικό έντυπο ενημέρωσης των μελών του συλλόγου, αλλά και το βήμα έκφρασης του επιστημονικού και τεχνικού λόγου των μελών του.

Έως σήμερα πολλοί αξιόλογοι συνάδελφοι έχουν παρουσιάσει τόσο επιστημονικές εργασίες, όσο και εμπεριστατωμένες τεχνικές μελέτες ιδιαίτερα αξιόλογου περιεχομένου, οι οποίες παρέχουν στοιχεία και πληροφορίες για προβληματισμό και αναζήτηση στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣ κρίνει την πρωτοβουλία αυτή ιδιαίτερα σημαντική και επιτυχημένη αφού το έργο των μελών του ΣΕΣ κοινοποιείται στο σύνολο των συγκοινωνιολόγων, καθώς και στους φορείς που εμπλέκονται στον τομέα των μεταφορών.

Δεδομένων των άνωθεν, το ΔΣ του ΣΕΣ καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή με την αποστολή επιστημονικών και τεχνικών εργασιών στο χώρο των μεταφορών για δημοσίευση στο ενημερωτικό δελτίο. Η συμβολή σας είναι καθοριστικής σημασίας στη διατήρηση και την ενίσχυση του ενημερωτικού δελτίου ως ενός εντύπου με σαφή επιστημονικό, αλλά και ενημερωτικό προσανατολισμό.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΣΕΣ