ΗΜΕΡΙΔΑ - Δέκα Έτη Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων": Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές

Η ημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, έχει τίτλο: Δέκα Έτη ΠΜΣ στη Διοίκηση και Διαχείριση Τεχνικών Έργων: Εμπειρίες, Προκλήσεις και Προοπτικές και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ/ΤΚΜ), επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 49, από 12:00 έως 19:00.

Κατά τις εργασίες της ημερίδας θα παρουσιασθεί αρχικά σύντομος απολογισμός των πεπραγμένων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τη συμμετοχή των βασικών παραγόντων του Προγράμματος. Στη συνέχεια θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα έρευνας, που πραγματοποιήθηκε στους αποφοιτήσαντες από το Πρόγραμμα, σχετικά με την συμβολή των μεταπτυχιακών τους σπουδών στην απασχόλησή τους και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει ακόμη παρουσιάσεις εκπροσώπων φορέων από την Πράξη και την Παραγωγή, οι οποίοι θα αναφερθούν στους τομείς δραστηριοποίησής τους στον τεχνικό κλάδο, καθώς και επιστημόνων που θα αναλύσουν την υπάρχουσα κατάσταση και θα αναφερθούν στις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και προσδοκία των διοργανωτών της είναι να παραστεί σημαντικός αριθμός νέων επιστημόνων συναδέλφων, ώστε αφενός να ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν στον επιστημονικό αυτό χώρο και αφετέρου να συμβάλουν σε μια γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν στην εκδήλωση να δηλώσουν την πρόθεσή τους για συμμετοχή κάνοντας χρήση του παρακάτω συνδέσμου.

Για την Συντονιστική Επιτροπή

Παναγιώτης Παπαϊωάννου