• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

Ημερίδα YEARS (Young Europeans Acting for Road Safety) στην Ελλάδα

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, 9:00 – 13:00

Αμφιθέατρο Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου

Ιουλιανού 33-35, Αθήνα 104 33

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας των Μεταφορών (ETSC) και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην ετήσια εκδήλωση του προγράμματος YEARS στην Αθήνα, για μια συζήτηση σχετικά με τους κινδύνους και τις συστάσεις πολιτικής για την ασφάλεια των νεαρών χρηστών της οδού σε Ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Το πρόγραμμα YEARS διαχειρίζονται από κοινού το ETSC και το Συμβουλευτικό Όργανο του Κοινοβουλίου για την Ασφάλεια των Μεταφορών (PACTS) του Ηνωμένου Βασιλείου και υλοποιείται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και κορυφαίων ευρωπαϊκών οργανισμών για την οδική ασφάλεια.

Στο πλαίσιο του προγράμματος δημοσιεύονται εκθέσεις δεδομένων και καλών πρακτικών από όλη την Ευρώπη, και διοργανώνονται εκδηλώσεις σε επιλεγμένα Κράτη Μέλη με στόχο την περαιτέρω ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και παρακίνηση των αρμόδιων Αρχών, φορέων και των εθνικών κυβερνήσεων να αναλάβουν δράση για να ελαχιστοποιηθούν οι παράγοντες κινδύνου, να ενισχυθεί η πρόληψη και να μειωθεί ο ανησυχητικός αριθμός νέων ανθρώπων (15-29) που χάνουν τη ζωή τους στους δρόμους.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και απευθύνεται σε εκπροσώπους της Πολιτείας, των ΜΜΕ και όλων των φορέων που ασχολούνται με την Οδική Ασφάλεια, την Προαγωγή της Υγείας και την προστασία της νεότητας στη χώρα μας. Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών στην Οδική Ασφάλεια ενώ θα παρέχεται μετάφραση από και σε Ελληνικά/ Αγγλικά. 

Στους συμμετέχοντες προσφέρεται ελεύθερη πρόσβαση στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου, μία ευγενική χορηγία του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, συνεργαζόμενου φορέα του Ινστιτούτου «Πάνος Μυλωνάς».

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι ελεύθερη αλλά ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Εξασφαλίστε τη θέση σας, κάνοντας ηλεκτρονική εγγραφή εδώ: https://goo.gl/Tl0q3M

Συνημμένα:

 

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 139 επισκέπτες συνδεδεμένους