• Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ
  • Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων ΣΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΣ ΒΑΣΙΛΗ ΕΥΜΟΛΠΙΔΗ "MIA PERIPETEIA ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ", 24 ΜΑΙΟΥ 2017, 18:00μμ

Αγαπητά μέλη του ΣΕΣ,

Την  Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών, Δημ. Σούτσου 46, Αμπελόκηποι, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του μέλους του Συλλόγου μας Βασίλη Ευμολπίδη με τίτλο MIA PERIPETEIA Ταξίδι στον Κόσμο.

Το βιβλίο θα προλογίσουν οι Νίκος Ουζούνογλου (Καθ. ΕΜΠ), Ξενοφών Λουράντος (Συγκοινωνιολόγος Μηχ.) και Λογοθέτης Λογοθέτης (Πολ. Μηχανικός).

Πενήντα χρόνια μετά το ταξίδι μετοίκησης του Βασίλη από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, αποφάσισε να παρουσιάσει σε ένα βιβλίο τις σημαντικότερες και πιο χαρακτηριστικές εμπειρίες του από κάποια από τα ταξίδια που έκανε στην περίοδο 1973 - 2013 αρκετές από τις οποίες σημάδεψαν τη ζωή του και διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του.

Μέσα από το βιβλίο του ο Βασίλης προσπαθεί να αναδείξει –όπου αυτό είναι εφικτό- τη σχέση των τόπων που επισκέφτηκε με τον ελληνισμό, τους Έλληνες και την ελληνική γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό εκφράζει την εσωτερική του ανάγκη για τη διατήρηση της «ελληνικότητας» του χαρακτήρα του. 

Το βιβλίο MIA PERIPETEIA Ταξίδι στον Κόσμο έχει εικονογραφηθεί από την κόρη του Μαριάνα, με πρωτότυπα έγχρωμα κολάζ. Η έκδοση του βιβλίου έγινε με μέριμνα του Βασίλη και διατίθεται για την υποστήριξη των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης του Νέου Κύκλου Κωνσταντινουπολιτών και του Κοσμέτειου Ίδρυματος “Οίκος του Κωνσταντινουπολίτη”.

Η συμμετοχή σας στην παρουσίαση του βιβλίου θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για τον συνάδελφο μας. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Το ΔΣ του ΣΕΣ

Γίνε φίλος του ΣΕΣ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα Ηλεκτρονικά Μηνύματα του ΣΕΣ.

Επικοινωνία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
info@ses.gr

Διεύθυνση
Πανόρμου 61, 11524 Αθήνα

Τηλέφωνο
(+30) 210 3640604

Τηλεμοιοτυπία
(+30) 210 3640604

Επισκέπτες

Έχουμε 136 επισκέπτες συνδεδεμένους