Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το ΔΣ του ΣΕΣ

Το Διοικητικό συμβούλιο του  Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση της Α.Ε. του κ. ΠτΔ αφενός με το αντικείμενο και τις δράσεις του ΣΕΣ και αφετέρου με το αντικείμενο και τους στόχους του νέου Οδοιπορικού με τίτλο  «Ασφαλείς και Έξυπνες Μετακινήσεις 2020-2030» που πρόκειται να ξεκινήσει το ΔΣ του ΣΕΣ το προσεχές διάστημα.

Η συζήτηση με τον ΠτΔ ήταν ιδιαίτερα ουσιαστική και εποικοδομητική και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για τον ενδιαφέρον του και την στήριξη του στην νέα προσπάθεια του ΣΕΣ.

Μέσω δράσεων που προάγουν τη συνεργασία αλληλοεξαρτώμενων και αλληλοεπηρεαζόμενων φορέων, το Οδοιπορικό αναμένεται να συμβάλει ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την εκπόνηση ενός κοινού πλαισίου προτάσεων για τη βελτίωση του Συγκοινωνιακού Συστήματος της χώρας.