Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας με θέμα: Ευρωπαϊκές Βέλτιστες Πρακτικές στην Οδική Ασφάλεια 21-22.02.2011

Το Ινστιτούτο Μεταφορών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ινστιτούτων Οδικής Ασφάλειας FERSI διοργανώνουν, και σας προσκαλούν, διήμερο Συνέδριο – εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 21 και 22 Φεβρουαρίου 2011. Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και συζήτηση «Βέλτιστων Πρακτικών» και επιστημονικών ερευνών πάνω στην Οδική Ασφάλεια από τις κυριότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδικότερος στόχος είναι η διάχυση και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων των πρακτικών αυτών στη χώρα μας και υποβοήθηση του αρμόδιου Υπουργείου και του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας (ΕΣΟΑ) στη λήψη των βέλτιστων αποφάσεων για μείωση των θανατηφόρων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του οποίου είναι γνωστές οι πρόσφατες πρωτοβουλίες στα θέματα αυτά (Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, νέα Γενική Διεύθυνση Οδικής Ασφάλειας, αναθεώρηση του Στρατηγικού Σχεδίου για την Οδική Ασφάλεια, κλπ). Το διήμερο θα περιλαμβάνει το Συνέδριο, με προσκεκλημένους ομιλητές από κύριους Ευρωπαϊκούς φορείς και Ινστιτούτα Οδικής Ασφάλειας, καθώς και Έκθεση από επιτυχημένες εκστρατείες οδικής ασφάλειας που έχουν εφαρμοστεί στην Ευρώπη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν προεγγραφής μέσω της γραμματείας του Συνεδρίου μέχρι τις 15/02/2011, ή επί τόπου στο Ζάππειο με καταβολή 50 Ευρώ.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας, να τιμήσετε με την παρουσία σας αυτή την πρωτοβουλία.

 

Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ & FERSI – ΠρόσκλησηΛήψη
Διημερίδα Οδικής Ασφάλειας ΕΚΕΤΑ/ΙΜΕΤ & FERSI – Προκαταρκτικό ΠρόγραμμαΛήψη
Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican