Διαδικτυακή Εκδήλωση ΣΕΣ με τίτλο “Δικτύωση, ανταλλαγή εμπειριών, ενίσχυση δεσμών με την Ελλάδα”, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, 19:00

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 19.00 διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Συνδιάσκεψη ΣΕΣ με Έλληνες Συγκοινωνιολόγους που ζουν και εργάζονται στο Εξωτερικό».

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή Συγκοινωνιολόγους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό με τον ΣΕΣ και τα μέλη του στην Ελλάδα και να αναδείξει τις δυνατότητες για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών από το εξωτερικό προς την Ελλάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣ καλεί όσους συναδέλφους Συγκοινωνιολόγους (μέλη και μη του ΣΕΣ) που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση πραγματοποιώντας μια πολύ σύντομη παρουσίαση (1-2 λεπτά) της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, να στείλουν e-mail δήλωσης συμμετοχής στη γραμματεία του Συλλόγου (secretary@ses.gr).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τόσο μέσω zoom όσο και από τον λογαριασμό youtube του Συλλόγου. Θα αναρτηθεί  το Link της εκδήλωσης στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.ses.gr) τις επόμενες μέρες.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσα της εκδήλωσης.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican