7ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης, 24 Ιανουαρίου 2024

Η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (HAEE) ξεκινά δυναμικά το 2024, με το 7ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο μοναδικό χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024.

Τον ΣΕΣ θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος, Π. Παπαντωνίου στη θεματική ενότητα “Καινοτομίες Ηλεκτρικών Οχημάτων και Ασφάλεια στις Οδικές Μεταφορές”

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, η HAEE, σε συνεργασία με το insider.gr, σας προσκαλεί για έβδομη συνεχή χρονιά στο πολυαναμενόμενο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης, που τελεί υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και της ΚΕΔΕ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικούς της βιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμών φόρτισης, εκπροσώπους της πολιτικής και αυτοδιοικητικής σκηνής, αλλά και επαγγελματίες και ερευνητές με καινοτόμες ιδέες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, εντελώς δωρεάν.

👉 Δείτε τους μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένους ομιλητές εδώ

👉 Δείτε περισσότερα στο link

Το Συνέδριο στοχεύει να αναδείξει επίκαιρα ερωτήματα μέσα από συζητήσεις υψηλού επιπέδου, εστιάζοντας στο δρόμο για ένα βιώσιμο και αποτελεσματικό οικοσύστημα ηλεκτροκίνησης στην χώρα μας.

Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί το μέλλον των μεταφορών στην χώρα μας.

👉 Η παρακολούθηση του 7ου Συνεδρίου Ηλεκτροκίνησης μπορεί να γίνει, είτε με φυσική παρουσία στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, είτε διαδικτυακά. Εγγραφείτε τώρα δωρεάν.

*Στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει δεκτός περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων που θα εξυπηρετηθεί κατά προτεραιότητα.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican