Ανακοινώσεις

5ο Συνέδριο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (CSUM2020) – Virtual – Νέα ημερομηνία: 17-19 Ιουνίου 2020

Με δεδομένη την εξάπλωση του COVID-19, η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Συνεδρίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (CSUM2020) αποφάσισε τη μετατροπή του σε «Virtual Conference» σε νέα ημερομηνία: 17-19 Ιουνίου 2020.

Έρευνα ερωτηματολογίου

Ο Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ διεξάγει έρευνα ερωτηματολογίου για τη αποδοχή Συστήματος Κινητικότητας με βάση τη Ζήτηση με χρήση Αυτόνομων Οχημάτων.

Αναβολή Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων

Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων είναι υποχρεωμένο και λαμβάνει απόφαση να προχωρήσει στην αναβολή για τουλάχιστον 40 ημέρες της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της 10ης Μαρτίου 2020, για λόγους ανωτέρας βίας, λαμβάνοντας υπόψη τα αναγραφόμενα στο Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας της Κυριακής 8 Μάρτιου 2020 περί νέων προληπτικών μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Υποβολή Υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣ

Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ του ΣΕΣ της περιόδου 2020-2022 θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά μέσω του forum του δικτυακού τόπου του ΣΕΣ έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τον ετήσιο Διαγωνισμό Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» έτους 2020

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών, προσκαλεί φοιτητές και νέους αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Σχολές, Τμήματα, Τομείς ή Κατεύθυνση Σπουδών στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία, να συμμετάσχουν στον 4ο ετήσιο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το  Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» με θέμα: «Η ψηφιοποίηση των Εθνικών και Διεθνών Εμπορευματικών Μεταφορών της χώρας και ο ρόλος φορέων σαν τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ και την ΟΦΑΕ – Οφέλη, Προκλήσεις, Προτάσεις»

Προαναγγελία Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης ΣΕΣ 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 στις 17:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 στις 17:00. Σημειώνεται ότι η ΓΣ θα πραγματοποιηθεί και φέτος ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρχει διαδικτυακή σύνδεση μεταξύ των δύο χώρων.

Έρευνα στο πλαίσιο Ερευνητικού έργου

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ερευνητικού έργου “Drive2theFuture”, διεξάγεται έρευνα με σκοπό να διερευνηθεί η αποδοχή των αυτόνομων οχημάτων σε όλους τους τομείς μεταφορών (οδικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και εναέριες).

Εσπερίδα Ελληνικής Αεροπορικής Ένωσης, 6 Φεβρουαρίου 2020

Η Ελληνική Αεροπορική Ένωση σας προσκαλεί σε εσπερίδα και κοπή πίτας στις 6 Φεβρουαρίου 2020 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων(ΛΑΕΔ) στην Αίθουσα “Τερψιχόρη“, Ρηγίλλης 1 και Β. Σοφίας Αθήνα.

Πρόσκληση στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΕΣ στην Αθήνα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων σας εύχονται καλή χρονιά και σας προσκαλούν στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 20:00 στο εστιατόριο «Sablo», Λεωφόρος Καποδιστρίου & Θράκης 2, Φιλοθέη.

Εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τα Σχέδια Αστικής Κινητικότητας με τίτλο "Δώσε Κίνηση στην Πόλη σου", 16-17 Ιανουαρίου 2020

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με τους εταίρους του ευρωπαϊκού προγράμματος CIVITAS SUMPs-UP διοργανώνει στις 16 και 17 Ιανουαρίου 2020 διήμερη εκδήλωση με αντικείμενο τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), στο κεντρικό αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.