Προαναγγελία Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης ΣΕΣ 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 στις 17:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 στις 17:00. Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί και φέτος ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ θα υπάρχει διαδικτυακή σύνδεση μεταξύ των δύο χώρων.

- Αθήνα: Αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ, Νίκης 4, Σύνταγμα

- Θεσσαλονίκη: Αμφιθέατρο Μιχαήλ Γεράσιμος Στρίντζης του ΕΚΕΤΑ

Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ του ΣΕΣ της περιόδου 2020-2022 θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά μέσω του forum του δικτυακού τόπου του ΣΕΣ, από τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020. Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τις θέσεις τους μέσω του forum και συνεπώς δεν θα υπάρχει ανάγκη για παρουσίαση τους κατά τη διάρκεια της ΓΣ.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι ως ακολούθως:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων για την περίοδο 2018– 2020

2. Οικονομικός Απολογισμός για την περίοδο 2018 – 2020

3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Tο ΔΣ απευθύνει πρόσκληση – έκκληση προς όλα τα μέλη του ΣΕΣ να παραβρεθούν στην ΓΣ για την εκλογή νέου ΔΣ. Μέλη τα οποία θα παρασταθούν δύναται να εκπροσωπήσουν διά εξουσιοδότησης ένα και μόνο ένα, μη παριστάμενο μέλος.