Ημερίδα ΙΜΔΔΑ: Συγχωνεύσεις Δημοσίων Φορέων – 02.03.2011

O Τομέας Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΙΜΔΔΑ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών Δημοσίου Ενδιαφέροντος (ΚΕΔΕΟ), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους για πληρέστερη ενημέρωση των μελών τους αλλά και του ενδιαφερόμενου κοινού σε σύγχρονα θέματα, διοργανώνει Ημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 στην αίθουσα «Ερμής» του Ελληνικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7), με θέμα:

 

Συγχωνεύσεις Δημοσίων Φορέων: Πλαίσιο και Προϋποθέσεις

Είναι προφανές ότι στην παρούσα οικονομική συγκυρία επείγει μια ορθολογικότερη διάρθρωση των Δημόσιων Οργανισμών. Πέρα, όμως, από τα καθαρά πολιτικά κριτήρια και τις περιπτώσεις οργανισμών που λόγω σοβαρών αλλαγών, τεχνολογικών ή άλλων δεν έχουν πλέον λόγο αυτόνομης ύπαρξης υπάρχουν καθαρά οικονομοτεχνικά και κοινωνικά κριτήρια, για να προβεί η Κυβέρνηση σε τέτοιες μεταβολές. Επίσης, η διαδικασία συγχωνεύσεων πρέπει να διασφαλίζει τις οικονομικές, οργανωτικές και διοικητικές προϋποθέσεις για την κατάλληλη στελέχωση και αποτελεσματική λειτουργία του νέου φορέα, αλλά και για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας αποτελείται από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΙΜΔΔΑ κ. Ι. Αγαπητίδη, κ. Π. Μαΐστρο και κ. Γ. Χαραλάμπους καθώς και το μέλος Δ.Σ. του ΚΕΔΕΟ, κα Δ. Πολίτου. 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ. 

 

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican