Νέα & Ανακοινώσεις

Απολογισμός διαδικτυακής εκδήλωσης με τίτλο “Οι Θέσεις του ΣΕΣ στις Μεταφορές”
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τη Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Οι Θέσεις του ΣΕΣ στις Μεταφορές».
25 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Νέο Ενημερωτικό Δελτίο
Εκδόθηκε το νέο Ενημερωτικό Δελτίο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και περιλαμβάνει ενδιαφέροντα άρθρα και ανακοινώσεις όπως:
25 Ιουνίου 2021
περισσότερα
4ο Ετήσιο Εθνικό Συνέδριο για θέματα Προστασίας των Κρίσιμων Υποδομών, 23-24 Ιουνίου
Στο πλαίσιο του έργου «Στοχευμένες Δράσεις για την Αύξηση της Προστασίας των Εθνικά Χαρακτηρισμένων Ευρωπαϊκών Υποδομών Ζωτικής Σημασίας – ΕΥΖΣ »,  το οποίο συντονίζεται από το ΚΕΜΕΑ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας (ISF) διοργανώνεται την 23η και 24η Ιουνίου 2021, το 4ο Ετήσιο Εθνικό Συνέδριο για θέματα Προστασίας των Κρίσιμων Υποδομών, το […]
23 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Η οδική ασφάλεια στη νησιωτική Ελλάδα», Τετάρτη 23 Ιουνίου
Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Η οδική ασφάλεια στη νησιωτική Ελλάδα» συνδιοργανώνουν η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την υποστήριξη της εταιρείας καινοτομίας και τεχνολογίας Crowdpolicy.
23 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Βράβευση της Ελλάδας από το «European Transport Safety Council» για τη μεγαλύτερη μείωση των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα τη δεκαετία 2010 – 2020, μεταξύ των χωρών της ΕΕ
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας (European Transport Safety Council) βράβευσε την Τετάρτη 16 Ιουνίου, την Ελλάδα, για τη μεγαλύτερη μείωση του αριθμού των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα κατά το διάστημα 2010 – 2020, μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
22 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σιδηροδρομικών Μεταφορών, Π. Ευγενικός, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορευματικών Μεταφορών, Ε. Σακελλάριου και ο πρόεδρος του ΣΕΣ, Π. Παπαντωνίου συναντήθηκαν την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστο Βίνη.
17 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Νέος πρόεδρος της Hellastron o Κωνσταντίνος Κουτσούκος
Είναι η πρώτη φορά που επικεφαλής της Εγνατίας εκλέγεται στο τιμόνι της Hellaston (HELLENIC ASSOCIATION of TOLL ROAD NETWORK), φορέας ο οποίος ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 με τη συμμετοχή όλων των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων και υποδομών με διόδια που λειτουργούν στην Ελλάδα.
15 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Μνημόνιο Συνεργασίας Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων για την ενίσχυση της συνεργασίας σε ζητήματα οδικής ασφάλειας.
11 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων
Ο Πρόεδρος του ΣΕΣ, Π. Παπαντωνίου και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορευματικών Μεταφορών, Ε. Σακελλαρίου, συναντήθηκαν την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 με τον Γενικό Διευθυντή της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων κ. Γεώργιο Μουτεβελή.
9 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Έρευνα για τον COVID-19 και τον φόβο χρήσης Δημοσίων Συγκοινωνιών
Έρευνα σχετικά με την πανδημία του COVID-19 και τον φόβο χρήσης των Δημοσίων Συγκοινωνιών, πραγματοποιεί το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.
7 Ιουνίου 2021
περισσότερα
Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican