Νέα & Ανακοινώσεις

Οι Θέσεις του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων για τις Εμπορευματικές Μεταφορές στην Ελλάδα
Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων μέσω της Επιτροπής Εμπορευματικών Μεταφορών επικαιροποίησε και παραθέτει τις θέσεις για τις Εμπορευματικές Μεταφορές στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι θέσεις στο επισυναπτόμενο αρχείο.
4 Μαρτίου 2021
περισσότερα
Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο ”Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις μεταφορές: Ένας χρόνος εμπειριών”, Δευτέρα 8 Μαρτίου – Ομιλητές
O ΣΕΣ διοργανώνει την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00 διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις μεταφορές: Ένας χρόνος εμπειριών» έχοντας στόχο να αναδείξει την επιρροή της πανδημίας σε όλους τους τομείς των μεταφορών στην Ελλάδα.
1 Μαρτίου 2021
περισσότερα
Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο ”Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις μεταφορές: Ένας χρόνος εμπειριών”
O ΣΕΣ διοργανώνει την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.00 διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις μεταφορές: Ένας χρόνος εμπειριών» έχοντας στόχο να αναδείξει την επιρροή της πανδημίας σε όλους τους τομείς των μεταφορών στην Ελλάδα.
24 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
10ο Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές (ICTR21) – Υποβολή Περιλήψεων έως 19 Φεβρουαρίου 2021
Η προθεσμία υποβολής περιλήψεων παρατείνεται έως τις 19 Φεβρουαρίου 2021

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ.) και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ) διοργανώνουν το «10ο Διεθνές Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές» με κεντρικό θέμα: «Κινητικότητα του Μέλλοντος και Ανθεκτικές Μεταφορές: Ο δρόμος προς την Καινοτομία» το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2021. Η προσδοκία των διοργανωτών είναι το συνέδριο αυτό να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο όμορφο νησί της Ρόδου.

18 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
Auto Forum 2021
Η ethosEVENTS σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν για 4η χρονιά το Auto Forum με τίτλο: «Εξηλεκτρισμός».
18 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
Θέση εργασίας στην εταιρία VMC
H VMC αναζητά για συνεργασία πλήρους απασχόλησης Συγκοινωνιολόγο Μηχανικό με 5ετή επαγγελματική εμπειρία σε κυκλοφοριακές μελέτες ή/και μελέτες αστικής κινητικότητας. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια επί των αιτήσεων. Αποστολή αναλυτικών βιογραφικών στο jobs@vmconsulting.gr.
18 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
Άρθρο με τίτλο: “Εκδοχές συναινετικών εγκλεισμών και κριτήρια κοινωνικής ωριμότητας. Κορωνοϊός – Τροχαία ατυχήματα – Κλιματική απορρύθμιση”, Θ. Βλαστός
Υπήρξε ‘πειθάρχηση’ στον εγκλεισμό λόγω κορωνοϊού, που αποκάλυψε την κρυμμένη ωριμότητα της κοινωνίας μας, ή μήπως είναι ένας μύθος που προβάλλεται ώστε να βελτιωθεί η κακή εικόνα της χώρας μας προς τα έξω; Αν υπάρχει αυτή η ωριμότητα γιατί δεν είχε εκδηλωθεί απέναντι σε άλλα σοβαρά προβλήματα όπως στα τροχαία ατυχήματα ή στην κλιματική απορρύθμιση;
15 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
Έρευνα για την καταγραφή των συνηθειών και προβλημάτων μετακίνησης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας
Από το Πανεπιστήμιο Πατρών πραγματοποιείται έρευνα σχετικά με τις συνήθειες και τα προβλήματα μετακίνησης των ατόμων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Θα σας παρακαλούσαμε όπως συμμετάσχετε στην έρευνα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο.
12 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
Απολογισμός Διαδικτυακής Εκδήλωσης – Κοπής πίτας
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου η διαδικτυακή εκδήλωση του Συλλόγου στην οποία συμμετείχαν 95 μέλη και φίλοι του Συλλόγου σε μια εκδήλωση με όμορφες ιστορίες και αναμνήσεις από την ιστορία του Συλλόγου.
12 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
Θέση εργασίας στην εταιρία Systema
Η εταιρεία ΣΥΣΤΕΜΑ Μελετητική αναζητά για συνεργασία πλήρους απασχόλησης πτυχιούχο πολιτικό μηχανικό ή τοπογράφο μηχανικό με τουλάχιστον 5ετή εμπειρία σε μελέτες οδοποιίας ή/και σιδηροδρομικές μελέτες. Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση αγγλικών, γνώση AutoCad, AutoCad Map, επιθυμητή γνώση CIVIL 3D.
10 Φεβρουαρίου 2021
περισσότερα
Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican