4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

Την 1η και στις 2 Ιουλίου 2021, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, θα επιχειρηθεί η αποτύπωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δύο αλληλένδετους κλάδους. Οι δυο ημέρες του συνεδρίου, ως είθισται, θα χωριστούν ως εξής:

Η 1η ημέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στις Υποδομές / Κατασκευές και η 2η ημέρα στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές, με περισσότερους από 40 διακεκριμένους ομιλητές.

1η ημέρα: Η συμβολή των υποδομών στην επόμενη ημέρα μετά την πανδημία

Την 1η Ιουλίου το συνέδριο θα ξεκινήσει με ένα αφιερωματικό βίντεο για τα 40 χρόνια ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το βίντεο του φετινού συνεδρίου πραγματοποιείται με τη συνεργασία του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα και το θέμα του είναι η μεταμόρφωση της χώρας, μέσα από αυτή την ένταξη. Μήνυμα θα απευθύνει ο Έλληνας Επίτροπος, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Οι μεγάλες Υποδομές

Η δεύτερη συνεδρία έχει τίτλο: Μεγάλες Υποδομές: Καινοτόμοι τρόποι υλοποίησης και χρηματοδότησης. Βιωσιμότητα και αειφορία στην κατασκευή.

Παρακολουθήστε σε live streaming τις εργασίες για το 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών (Infrastructure & Transport Conference 2021 – ITC 2021), που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

https://www.youtube.com/watch?v=Abv1pdjGRUU
metaforespress.gr Ypodomes.com

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican