5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ – ITC 2022, 30-01 Ιουνίου

Σήμερα στις 10:00 ξεκίνησε το 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC2022 (Infrastructure & Transport Conference).

Στη σημερινή ημέρα θα διεξαχθούν 4 διαδικτυακά πάνελ με θεματικές γύρω από εξειδικευμένα θέματα των κλάδων των Υποδομών και Μεταφορών. Στο πάνελ με θέμα: “Ηλεκτροκίνηση και Υδρογόνο: Το μέλλον στις μεταφορές” 11:00-12:00 θα συμμετέχει και ο Παναγιώτης Παπαντωνίου (Πρόεδρος ΣΕΣ).

Η Είσοδος είναι ελεύθερη για στελέχη / επαγγελματίες των δυο κλάδων, δείτε εδώ την πρόσκληση:

Αργότερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το Opening Gala, στο οποίο θα γίνουν οι εναρκτήριοι χαιρετισμοί, θα είναι κλειστού χαρακτήρα και θα απευθύνεται σε ομιλητές και την επιχειρηματική κοινότητα που υποστηρίζει το Συνέδριο.

Στις 31 Μαΐου και την 1η Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στην Αίθουσα “Banquet” θα επιχειρηθεί η αποτύπωση των πιο πρόσφατων εξελίξεων, προοπτικών, αλλά και προκλήσεων στους δύο αλληλένδετους κλάδους. Οι δυο ημέρες του συνεδρίου, ως είθισται, θα χωριστούν ως εξής:

Στις 31 Μαΐου οι συνεδρίες θα είναι αφιερωμένες στις Υποδομές/Κατασκευές και την 1η Ιουνίου στις Επιβατικές και Εμπορευματικές Μεταφορές, με περισσότερους από 40 διακεκριμένους ομιλητές.

Την 31η Μαΐου το συνέδριο θα ξεκινήσει με την Στρογγυλή Τράπεζα των Κατασκευών και θα υπάρξουν, μεταξύ άλλων, θεματικές ενότητες για τις Υποδομές στα μεγάλα έργα, την ενέργεια, τον τουρισμό & το real-estate και το περιβάλλον.

Αντίστοιχα την 1η Ιουνίου στις Μεταφορές θα διεξαχθούν θεματικές συνεδρίες για τις αστικές συγκοινωνίες και την αστική κινητικότητα, τον σιδηρόδρομο, τις αερομεταφορές, τις οδικές εμπορευματικές μεταφορές, τις ταχυμεταφορές και τα logistics.

Ειδικότερα, θα αναδειχθούν οι σύγχρονες τάσεις στους δυο κλάδους, η εφαρμογή του ESG, του fit for 55, οι δυνατότητες που ανοίγονται για τη χώρα μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης και η επίδραση των νέων τεχνολογιών, ενώ θα εξεταστούν και οι ελλείψεις, τα προβλήματα και οι τυχόν αγκυλώσεις που δημιουργούν εμπόδια και λειτουργούν ανασταλτικά για την αγορά την τρέχουσα περίοδο.

Τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις εταιρειών που διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο στις Υποδομές και Μεταφορές της χώρας και παρουσιάσεις Μεγάλων Έργων / Πρότυπων Case Studies, κλπ.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican