6ο Συνέδριο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Σκιάθος 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2022

Το 6ο Συνέδριο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας – CSUM2022, θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο στις 31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου 2022. Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναιSmart Energy for Smart Transport”. Η διοργάνωσή του γίνεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Εργαστήριο Κυκλοφορίας, Μεταφορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας – TTLog, σε συνεργασία με τα: Eindhoven University of Technology, Technion Israel Institute of Technology, Universidade do Porto, Université du Luxembourg, University of Hawaii at Manoa και University of Southampton.

Επιπλέον των τεχνικών συνεδριών, το Συνέδριο θα περιλαμβάνει:

  • Ομιλίες από διακεκριμένους ερευνητές και επαγγελματίες του χώρου πάνω σε καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτότυπες εφαρμογές έξυπνης ενέργειας για έξυπνες μεταφορές.
  • “Open academia brokerage event”, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε νέους ερευνητές να επιδείξουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και τις επιστημονικές τους δεξιότητες σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς  και ερευνητικά ινστιτούτα που προτίθενται να ενισχύσουν τις σπουδές και/ή την επαγγελματική τους καριέρα.
  • Ημερίδες και εκπαιδευτικές δράσεις σε θέματα αιχμής.
  • Ειδικές συνεδρίες που θα διοργανώσουν εκπρόσωποι Εθνικών και Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών.
  • Βραβεία άριστων εργασιών, προκηρυγμένα από φορείς πάνω σε συγκεκριμένα αντικείμενα.
  • Έκθεση για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών χορηγών και υποστηρικτών.

Προσκαλείστε να υποβάλετε περίληψη εργασίας μέχρι 250 λέξεις σε οποιαδήποτε θεματική ενότητα μέσω ηλεκτρονικής υποβολής η οποία θα είναι ενεργή από την 1 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 15 Ιανουαρίου 2022.

όπως επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://csum.civ.uth.gr.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican