8ο Διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας και Προσομοίωσης, 8-10 Ιουνίου 2022

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων σας ενημερώνουν ότι το 8ο Διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας και Προσομοίωσης αναβάλλεταιγια τις 8-10 Ιουνίου 2022 στην Αθήνα, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Ελπίζουμε να καλωσορίσουμε όλους τους παρευρισκόμενους στο 8ο Συνέδριο RSS 2022 στη νέα ημερομηνία και να υλοποιήσουμε ένα επιτυχημένο δια ζώσης συνέδριο!

Όλες οι αποδεκτές περιλήψεις εργασιών θα παραμείνουν έγκυρες για τις νέες ημερομηνίες. Επιπλέον, ανοίξαμε ξανά την πρόσκληση για υποβολή νέων περιλήψεων, σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα:

  • 28 Ιουνίου 2021: Προθεσμία υποβολής νέων περιλήψεων (έως 500 λέξεις)
  • 6 Σεπτεμβρίου 2021: Καταληκτική ημερομηνία ενημέρωσης συγγραφέων για την αποδοχή ή όχι της εργασίας τους (κατά προσέγγιση)
  • 29 Νοεμβρίου 2021: Νέα προθεσμία υποβολής πλήρους εργασίας από συγγραφείς (και για τα δύο κύματα περιλήψεων)
  • 31 Ιανουαρίου 2022: Καταληκτική ημερομηνία αποστολής σχολίων κρίσης πλήρους εργασίας στους συγγραφείς (κατά προσέγγιση)
  • 7 Μαρτίου 2022: Προθεσμία υποβολής αναθεωρημένης πλήρους εργασίας από συγγραφείς

Οι καλύτερες εργασίες θα σταλούν για δημοσίευση σε ειδικές εκδόσεις 5 επιστημονικών περιοδικών.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα απονεμηθούν τα Βραβεία Καλύτερης Δημοσίευσης για Φοιτητές, Ερευνητές και Καλύτερης Ιδέας Οδικής Ασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.nrso.ntua.gr/rss2022/

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican