Απολογισμός διαδικτυακής εκδήλωσης με τίτλο ”Μεταπτυχιακές Σπουδές Συγκοινωνιολόγων Μηχανικών”

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχής (224 εγγραφές στο zoom και 507 προβολές στο Youtube) διεξήχθη τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 η διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Μεταπτυχιακές Σπουδές Συγκοινωνιολόγων Μηχανικών».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσει τους φοιτητές και αποφοίτους σχετικά με τις προοπτικές μετεκπαίδευσης σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό στο αντικείμενο του Συγκοινωνιολόγου

Η εκδήλωση περιλαμβάνει συνοπτική παρουσίαση 27 προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα και το εξωτερικό από 20 Έλληνες Ακαδημαϊκούς των αντίστοιχων Πανεπιστημίων.

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν όλα τα Ελληνικά ΑΕΙ και πλήθος ξένων από Έλληνες Συγκοινωνιολόγους που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από τον λογαριασμό του Συλλόγου στο Youtube στο παρακάτω Link.

https://www.youtube.com/watch?v=m9_rymjA8fM&t=150s

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τόσο τους ομιλητές της εκδήλωσης όσο και τους συμμετέχοντες, νέους στην πλειοψηφία συναδέλφους, και δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν με νέες δράσεις να είναι στο πλευρό των νέων Συγκοινωνιολόγων.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican