Απολογισμός Διαδικτυακής Εκδήλωσης – Κοπής πίτας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου η διαδικτυακή εκδήλωση του Συλλόγου στην οποία συμμετείχαν 95 μέλη και φίλοι του Συλλόγου με όμορφες ιστορίες και αναμνήσεις από την ιστορία του Συλλόγου.

Αρχικά ο Πρόεδρος του ΣΕΣ Π. Παπαντωνίου έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των βραβείων Οδικής Ασφάλειας από τους Π. Παπαντωνίου, Ε. Μπεκιάρη και Β Χαλκιά.

Το βραβείο “Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας” απονεμήθηκε στη Μ. Χατζοπούλου αφενός για το βιβλίο “Με τον Πυθαγόρα στο δρόμο” που αφορά την επιμόρφωση των παιδιών του Δημοτικού σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας με ευχάριστο και εύληπτο τρόπο και αφετέρου για τη θέσπιση τεχνικού κανονισμού για τις συσκευές αφής σε φωτεινούς σηματοδότες πεζών, με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας των ευάλωτων χρηστών της οδού, όπως είναι οι πεζοί, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση σε άτομα με προβλήματα όρασης. Η κ. Χατζοπούλου απέστειλε την παρακάτω επιστολή:

Με την επιστολή αυτή και με αφορμή την απονομή του βραβείου οδικής ασφάλειας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΕΣ και το ΙΜΕΤ για την τιμή που μου έγινε. Ιδιαίτερα ευχαριστώ για την στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξαν  σε εμένα οι συνάδελφοι Παναγιώτης Παπαντωνίου, Θανάσης Τσιάνος και Ευάγγελος Μπεκιάρης.

Όμως το σπουδαιότερο βραβείο για μένα ήταν η συγκίνηση και η χαρά που  πήρα από όλους τους συναδέλφους που μίλησαν για μένα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Εύχομαι υγεία σε όλους  και καλή αντάμωση.

Μανιώ

Χατζοπούλου

Το βραβείο “Καλύτερης Δημοσίευσης Οδικής Ασφάλειας νέου ερευνητή” απονεμήθηκε στον Ε. Μίντση για την εργασία με τίτλο “Joint Deployment of Infrastructure Assisted Traffic Management and Cooperative Driving Around Work Zones”.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός των παρευρισκόμενων και παρουσίαση κάθε μιας από τις 6 επιτροπές του Συλλόγου οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως και αναπτύσσουν τις νέες θέσεις.

Ακολούθησε ένα quiz 10 ερωτήσεων σχετικές με την ιστορία του Συλλόγου και με ευρεία συμμετοχή μελών στο οποίο την πρώτη θέση κατέλαβαν ο κ. Γιαννής και ο κ. Βουγιούκας ο οποίος και κέρδισε και το ένα δώρο του Συλλόγου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή κοπή πίτας (με διαδικτυακά φλουριά) και η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση ότι κάθε χρόνο θα πραγματοποιείται μια αντίστοιχη δράση για τους συναδέλφους που είναι εκτός Ελλάδας.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τους υποστηρικτές της εκδήλωσης για τα αναμνηστικά δώρα (Αττικές Διαδρομές, Νέα Οδός, Ολυμπία Οδός, ΟΑΣΑ) και εύχεται σε όλα να μέλη και τους φίλους του Συλλόγου καλή χρονιά με υγεία.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican