Απολογισμός 8ου Διεθνούς Συνεδρίου Οδικής Ασφάλειας & Προσομοίωσης 2022 (RSS2022)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας & Προσομοίωσης 2022 (RSS2022) στις 08 -10 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, το οποίο διοργάνωσαν το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου Αθηναίων.

Συνολικά, 350 επιστήμονες οδικής ασφάλειας από 31 χώρες συμμετείχαν στην παγκόσμια πρώτη μετά την πανδημία δια ζώσης μεγάλη εκδήλωση οδικής ασφάλειας και συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές προκλήσεις της Οδικής Ασφάλειας στην Ψηφιακή Εποχή. Συνολικά, 402 συγγραφείς συνεισέφεραν στο συνέδριο με τις καινοτόμες ερευνητικές εργασίες τους και 120 κριτές βοήθησαν στη διαδικασία αξιολόγησης προκειμένου να διατηρηθούν τα υψηλά επιστημονικά πρότυπα του Συνεδρίου.

Το 8ο Διεθνές Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας & Προσομοίωσης 2022 δεν θα ήταν πραγματικότητα χωρίς τη μεγάλη υποστήριξη:

  • του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου Αθηναίων.
  • των Χορηγών του Συνεδρίου:


Χρυσός Χορηγός: Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ),
Αργυροί Χορηγοί: Ανάπλαση Αθήνας, Hellastron, Aimsun, Lever, Αρμός,
Χορηγοί: Νέα Οδός, Ολυμπία Οδός, NAMA, Denco, Systema, Citizen, OSeven, Unisteel, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Traffic Safety Research Journal.

  • της Επιστημονικής Επιτροπής για την ενδελεχή και έγκαιρη αξιολόγηση των εργασιών.
  • των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής που εργάστηκαν με αφοσίωση στον χειρισμό όλων των μεγάλων και μικρών θεμάτων του Συνεδρίου.
  • των Βασικών Ομιλητών που συνέβαλαν με ιδέες αιχμής σχετικά με τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις της οδικής ασφάλειας στην ψηφιακή εποχή.
  • Πάνω από όλα όμως όλων των συμμετεχόντων που συνεισέφεραν με επιστημονικές εργασίες, παρουσιάσεις και έντονες συζητήσεις στο τριήμερο Συνέδριο.

Δείτε εδώ και τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του Συνεδρίου RSS2022

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican