15η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (21-27 Μαρτίου 2022) – Συνέντευξη Τύπου

Για 15η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ), με την υποστήριξη του φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ» με διακριτικό τίτλο «HELLASTRON», της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον» και τη στήριξη πλήθους άλλων φορέων και οργανώσεων. Η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Τη Δευτέρα 21/3/2022, θα διεξαχθεί Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ψηφιακής εφαρμογής “DRIVE IN THE MOMENT” (11:00-13:00).

Χαιρετισμό στη συνέντευξη τύπου θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΣΕΣ, Π. Παπαντωνίου.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς” σε συνεργασία με τον Αυστραλιανό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου (AAA) και την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) παρουσιάζει στην Ελλάδα και την Κύπρο την πλατφόρμα Drive In The Moment που έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους οδηγούς να αλλάξουν συνήθειες και να ελαττώσουν τη χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κύριος Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican