Δημοσίευση άρθρων στο Ενημερωτικό δελτίο

Το Ενημερωτικό Δελτίο (ΕΔ) του Συλλόγου των Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) δεν αποτελεί μόνο ένα περιοδικό έντυπο ενημέρωσης των μελών για τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και το βήμα έκφρασης του επιστημονικού και τεχνικού λόγου των μελών του. Έως σήμερα πολλοί αξιόλογοι συνάδελφοι έχουν παρουσιάσει τόσο επιστημονικές εργασίες, όσο και εμπεριστατωμένα άρθρα ιδιαίτερα αξιόλογου περιεχομένου, τα οποία παρέχουν στοιχεία και πληροφορίες για προβληματισμό και αναζήτηση στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) του ΣΕΣ, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της ανανέωσης του ΕΔ, έχει επεκτείνει τη λίστα των αποδεκτών του ΕΔ σε 2000 αποδέκτες ώστε να αποστέλλεται δωρεάν, πέρα από τα μέλη του, σε Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους, Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμων και Περιφερειών, στελέχη συγκοινωνιακών φορέων της χώρας, αλλά και σε πλήθος εκπροσώπων ΜΜΕ.


Σας καλούμε να συνδράμετε στην προσπάθεια αυτή με την αποστολή επιστημονικών και τεχνικών άρθρων στο χώρο των μεταφορών. Η συμβολή σας είναι καθοριστικής σημασίας στη διατήρηση και την ενίσχυση του Ενημερωτικού Δελτίου ως ενός εντύπου με σαφή επιστημονικό, αλλά και ενημερωτικό προσανατολισμό.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να δημοσιεύσουν την εργασία τους στο επόμενο Ενημερωτικό Δελτίο, να την αποστείλουν στο email ipagoni@aegean.gr (Ιωάννα Παγώνη) μέχρι την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Με τιμή,
Το ΔΣ του ΣΕΣ