Εγκαίνια των νέων γραφείων του ΣΕΣ

Με την ευκαιρία της μετακόμισης των γραφείων του Συλλόγου σε νέα διεύθυνση στην οδό Πανόρμου 61 στους Αμπελοκήπους, σκεφθήκαμε να κάνουμε μια μικρή εκδήλωση την Πέμπτη στις 14 Οκτωβρίου (αγιασμό και εγκαίνια) και στην συνέχεια να μην αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη μια και θα μαζευτούμε. Σας καλούμε λοιπόν να παραβρεθείτε στα εγκαίνια και στην συνέχεια να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να πάμε σε μια γειτονική ταβέρνα για δείπνο σε κλίμα χαλαρό.

Πιστεύουμε ότι ο νέος χώρος θα συμβάλει θετικά στη δυναμική συνέχιση της προσπάθειας για την επίτευξη των σκοπών και στόχων του Συλλόγου μας.

Σας καλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε στα εγκαίνια των νέων γραφείων μας την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 20:00 και στο δείπνο που θα ακολουθήσει στην ταβέρνα «Σουφάλα», Λουΐζης Ριανκούρ 75-81.

Παρακαλούμε θερμά να τηλεφωνήσετε στην γραμματέα του Συλλόγου το συντομότερο δυνατόν, αλλά όχι αργότερα από τις 12 Οκτωβρίου, και να δηλώσετε την συμμετοχή σας, ώστε να μπορούμε να ξέρουμε τον αριθμό των ατόμων που θα παραβρεθούν. Η συμμετοχή ανέρχεται σε 20 Ευρώ ανά άτομο με την ταβέρνα να μας χρεώνει 18 Ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε με τα 2 Ευρώ ανά άτομο δεν επιχειρείται να βγάλει κέρδος ο Σύλλογος αλλά απλά να διευκολυνθούμε κάνοντας στρογγυλούς λογαριασμούς. Προσκλήσεις – Εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο συνάδελφος κ. Σπύρος Βούγιας,
Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Το ΔΣ του ΣΕΣ

Π.Α. κα Σίσσυ Πατσιαντζή, τηλ. 210.3640604, 6974643249

 

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican