Εκδήλωση Δικτύωσης Συγκοινωνιολόγων, 17 Οκτωβρίου 2022, 18:00

Σε συνέχεια των δράσεων του Συλλόγου για την δικτύωση των μελών του και την ενημέρωση των νέων συγκοινωνιολόγων,  ο ΣΕΣ διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 Εκδήλωση Δικτύωσης Συγκοινωνιολόγων στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων | (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) | https://serafio.gr/ .

Στην εκδήλωση οι νέοι συνάδελφοι συγκοινωνιολόγοι θα ενημερωθούν για τις προοπτικές απασχόλησης.Αρχικά έγκριτοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις επαγγελματικές δυνατότητες του Συγκοινωνιολόγου σε διάφορους τομείς όπως μελετες, παραχωρήσεις, δημόσια έργα, έρευνα, κα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ελαφρύ δείπνο στο πλαίσιο του οποίου θα υπάρχει δυνατότητα δικτύωσης των συμμετεχόντων με εκπροσώπους εταιρειών και οργανισμών που απασχολούνται στον Συγκοινωνιακό Τομέα.

Η εκδήλωση αφορά:

  • Αποφοίτους
  • Φοιτητές
  • Εταιρείες
  • Μελετητές

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία Οδικής Ασφάλειας για το έτος 2022, ένας θεσμός ο οποίος πραγματοποιείται από τον ΣΕΣ, το ΙΜΕΤ και τη Hellastron.

Το Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων είναι ένα σύγχρονο κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας. Το έργο του Σεραφείου υλοποίθηκε από το Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής 2014-2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (για έργα ΕΣΠΑ 2014-2020).Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican