“ Συνδιάσκεψη ΣΕΣ με Έλληνες Συγκοινωνιολόγους που ζουν και εργάζονται στο Εξωτερικό – Δικτύωση, ανταλλαγή εμπειριών, ενίσχυση δεσμών με την Ελλάδα”, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, 19:00 – Link εκδήλωσης

Το link της εκδήλωσης είναι το εξής: https://zoom.us/j/99064441685 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών και θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 19.00. Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Συνδιάσκεψη ΣΕΣ με Έλληνες Συγκοινωνιολόγους που ζουν και εργάζονται στο Εξωτερικό – Δικτύωση, ανταλλαγή εμπειριών, ενίσχυση δεσμών με την Ελλάδα».

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού κ. Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας  Μεταφορών κ. Νίκος Σταθόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας  Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος  κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης. 

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή σε όλους τους Έλληνες συναδέλφους (Ελλάδα και Εξωτερικό) που θέλουν να την παρακολουθήσουν.

Ειδικότερα καλούνται  οι συνάδελφοι Συγκοινωνιολόγοι (μέλη και μη του ΣΕΣ) που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό να συμμετέχουν ενεργά στην εκδήλωση πραγματοποιώντας (κατά την διάρκεια της παρουσίασης των συμμετεχόντων) μια πολύ σύντομη παρουσίαση (1-2 λεπτά) της επαγγελματικής τους δραστηριότητας ή μια πολύ σύντομη παρέμβαση. Επίσης μετά την λήξη της στρογγυλής τράπεζας, θα δοθεί η ευκαιρία της ανοιχτής συζήτησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τόσο μέσω zoom όσο και από τον λογαριασμό Youtube του Συλλόγου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσα της εκδήλωσης.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican