Εκδήλωση με θέμα: “Κλιματικά ουδέτερη και έξυπνη κινητικότητα – Ο ρόλος και οι προοπτικές του Mobility as a service (Maas) στην πόλη της Θεσσαλονίκης, 28 Ιουνίου

H BRAINBOX Α.Ε, το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων/ΕΚΕΤΑ, η OTO A.E., η ECO SUN Hellas και το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής/ΑΠΘ, ως εταίροι του ερευνητικού έργου eMaaS (Mobility as a Service (MaaS) για την υποστήριξη υπηρεσιών διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων) σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στο café Allegro στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση του συστήματος eMaaS και την ενημέρωση του κοινού και των τοπικών φορέων σχετικά με την λειτουργία της πιλοτικής υπηρεσίας του συστήματος. 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομάδες εστίασης (focus groups) με αντικείμενο την αξιολόγηση της πιλοτικής λειτουργίας του συστήματος eMaaS από δημόσιους φορείς & λοιπούς παρόχους μεταφορικού έργου. Η συμμετοχή σας ή ενός εκπροσώπου του φορέα σας στις ομάδες εστίασης θα δώσει την ευκαιρία να καταγραφούν οι απόψεις σας και θα συμβάλει αποτελεσματικά στην μελλοντική πορεία του έργου. 

Παρακαλείσθε για την επιβεβαίωση ή μη της συμμετοχή σας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου που θα παρευρεθεί μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023  στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

tel.civil.auth@gmail.com

Επιστημονικό και Επαγγελματικό Σωματείο που εκπροσωπεί τους Έλληνες Συγκοινωνιολόγους Μηχανικούς

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican