Εκλογές ΣΕΣ – Γενική Εκλογοαπολογιστική

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 15:00.

Σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί και φέτος διαδικτυακά, σε σύνδεσμο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Οι υποψηφιότητες για το ΔΣ του ΣΕΣ της περιόδου 2024-2026 θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά μέσω του Forum του δικτυακού τόπου του ΣΕΣ, από την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024.

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τις θέσεις τους μέσω του Forum και συνεπώς δεν θα υπάρχει ανάγκη για παρουσίαση τους κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι ως ακολούθως:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων για την περίοδο 2022– 2024

2. Οικονομικός Απολογισμός για την περίοδο 2022 – 2024

3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ        

Tο ΔΣ απευθύνει πρόσκληση – έκκληση προς όλα τα μέλη του ΣΕΣ να παρευρεθούν στην ΓΣ για την εκλογή νέου ΔΣ. Μέλη τα οποία αδυνατούν να παρευρεθούν μπορούν να εξουσιοδοτήσουν εγγράφως άλλο μέλος να τους εκπροσωπήσει για μία και μόνο συγκεκριμένη συνέλευση. Ο εξουσιοδοτών παραχωρεί στον εξουσιοδοτούμενο και το δικαίωμα ψήφου του.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης η εκλογική διαδικασία θα λάβει μέρος ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το χρονικό διάστημα 16:00-20:00.

  • Αθήνα: Αμφιθέατρο Σιδηροδρομικής, Τομέας Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής ΕΜΠ, Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου (Τοποθεσία)

Μέλη παρόντα στη συνέλευση έχουν δικαίωμα να εκπροσωπήσουν ένα και μόνο μέλος του Συλλόγου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη.

Promo Video ΣΕΣ


Video απολογισμού ΣΕΣ 2020 - 2024


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican