Ο ΣΕΣ στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών

Με μεγάλη επιτυχία τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά, πραγματοποιήθηκε το διάστημα 1-2 Ιουλίου 2021, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, το 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών στο οποίο αποτυπώθηκαν οι πιο πρόσφατες εξελίξεις, προοπτικές αλλά και προκλήσεις στους δύο αλληλένδετους κλάδους, τις υποδομές και τις μεταφορές.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΣ Π. Παπαντωνίου χαιρέτησε το Συνέδριο στο εναρκτήριο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου εκφράζοντας τα συγχαρητήρια του στους διοργανωτές για το συνέδριο-θεσμό στο χώρο των μεταφορών και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με θεσμικά στελέχη και εκπροσώπους του κλάδου των μεταφορών.

Παράλληλα, 4 Υπουργοί (Υποδομών – Μεταφορών Κ. Καραμανλής, Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης, Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης και Ν. Παπαθανάσης), 1 Υφυπουργός (Υφυπουργός Μεταφορών Γ. Κεφαλογιάννης), 4 Γενικοί Γραμματείς (Γ.Γ. Υποδομών Γ. Καραγιάννης, Γ.Γ. Μεταφορών Γ. Ξιφαράς, Γ.Γ. Λιμένων Ευ. Κυριαζόπουλος, Γ.Γ. Ενέργειας Αλ. Σκούκου) και περισσότεροι από 45 Πρόεδροι / Διευθύνοντες Σύμβουλοι / Γενικοί Διευθυντές των κορυφαίων Εταιρειών, Δημόσιων Οργανισμών, Φορέων στις Υποδομές και Μεταφορές της Ελλάδας παραβρέθηκαν στο 4ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC (Infrastructure & Transport Conference) 2021 που συνδιοργάνωσαν το metaforespress.gr και το ypodomes.com στο ΜΕΓΑΡΟ – Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican