Συνέδριο Digital Construction (23-24/9/2021)

Το διαδικτυακό συνέδριο Digital Construction που επιχειρεί να διερευνήσει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στις κατασκευές θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Το event συνδυάζoντας online conference & digital expo θα αναδείξει τον αντίκτυπο της ψηφιακής τεχνολογίας & καινοτομίας στις κατασκευές, τις υποδομές την αρχιτεκτονική και την αστική ανάπλαση όπως:

  • Παραμετρική Μοντελοποίηση / ΒΙΜ
  • Τρισδιάστατη Εκτύπωση / 3D Printing
  • Τρισδιάστατη Σάρωση / 3D Scanning
  • Εικονική Πραγματικότητα / Virtual Reality
  • Επαυξημένη Πραγματικότητα / Augmented Reality
  • Μη Επανδρωμένα Εναέρια Οχήματα / Drones – UAV’s

Το online conference θα μεταδοθεί σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα live streaming καθώς και από το κανάλι του YouΤube και τα social media και θα φέρει σε επαφή τους ειδικούς της ψηφιακής κατασκευής με ένα μεγαλύτερο κοινό χωρίς γεωγραφικούς προσδιορισμούς.

Από τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, θα συμμετέχει ως ομιλητής ο Παναγιώτης Παπαντωνίου,  Πρόεδρος του ΣΕΣ και Επ. Καθηγητής ΠΑΔΑ, ο οποίος θα μιλήσει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των συγκοινωνιακών υποδομών και συστημάτων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα και να παρακολουθήσουν Δωρεάν ένα πρόγραμμα ομιλιών, παρουσιάσεων και workshop από επαγγελματίες του χώρου, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που σχετίζονται με τις τεχνολογίες & καινοτομίες που ψηφιοποιούν και μετασχηματίζουν τη βιομηχανία των κατασκευών.

Σε περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήσετε το Συνέδριο, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στο site του event στο link: http://www.digitalconstructions.eu/el/register

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican