Προαναγγελία Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων 2020 – Nέα ημερομηνία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, κατόπιν επικοινωνίας και με τη σύμφωνη γνώμη του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 στις 14:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά και ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 στις 14:00.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

1. Απολογισμός Πεπραγμένων για την περίοδο 2018– 2020

2. Οικονομικός Απολογισμός για την περίοδο 2018 – 2020

3. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ      

Με γνώμονα την προστασία των μελών του ΣΕΣ από τον COVID-19 και ακολουθώντας τα μέτρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας:

  • Η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω της πλατφόρμας webex), από τις14.00 έως τις 15:00. Θα αποσταλεί έγκαιρα σύνδεσμος πρόσβασης σε όλα τα μέλη του ΣΕΣ για το σκοπό.
  • Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά τη λήξη του οικονομικού απολογισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (σε χώρους που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα).

Επισημαίνεται ότι για την αποφυγή συνωστισμού (πέρα από τα μέτρα προστασίας που θα τηρούνται κατ΄ αναλογία με όσα προβλέπονται στη νομοθεσία), η ψηφοφορία θα διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα:

– Αθήνα: 15.30 – 20.00

– Θεσσαλονίκη: 17.00 – 20.00

Τονίζεται ότι οι υποψηφιότητες για το ΔΣ του ΣΕΣ της περιόδου 2020-2022 που είχαν ήδη υποβληθεί τον προηγούμενο Φεβρουάριο παραμένουν σε ισχύ και βρίσκονται στο forum της ιστοσελίδας του Συλλόγου (www.ses.gr).

Επίσης μέλη τα οποία θα παρασταθούν δύναται να εκπροσωπήσουν διά εξουσιοδότησης ένα και μόνο ένα, μη παριστάμενο μέλος. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα μέλη που θα συμμετέχουν άμεσα ή με εξουσιοδότηση στην ψηφοφορία, θα πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερα.

Το ΔΣ απευθύνει πρόσκληση προς όλα τα μέλη του ΣΕΣ να παραβρεθούν στην ΓΣ για την εκλογή του νέου ΔΣ.