Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η συνάντηση χρηστών του λογισμικού PTV Vision σε Ελλάδα και Κύπρο

ptv_training_jan2011i

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 26-28 Ιανουαρίου 2011 η 1η συνάντηση χρηστών  του λογισμικού συγκοινωνιακών μοντέλων της PTV Vision σε Ελλάδα και Κύπρο και το διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στο λογισμικό.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη στους χώρους του ΕΚΕΤΑ και έγινε με τη συνεργασία της PTV Vision και του Ινστιτούτου Μεταφορών (ΕΚΕΤΑ). Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες για τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες των σύγχρονων εργαλείων συγκοινωνιακών προτύπων και ποιο ειδικά να ενημερωθούν πάνω στις τελευταίες εξελίξεις και τις δυνατότητες των λογισμικών VISUM και VISSIM της PTV Vision. Επιπλέον εξειδικευμένοι χρήστες παρουσίασαν εφαρμογές κυκλοφοριακών μοντέλων με χρήση των συγκεκριμένων λογισμικών που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο έργων σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία πέντε έτη. Τo πιστοποιημένο σεμινάριο εκπαίδευσης πάνω στη χρήση του λογισμού παρακολούθησαν 31 συγκοινωνιολόγοι στην πλειοψηφία τους νέοι αλλά και παλαιότεροι συνάδελφοι. Η επιτυχία της εκδήλωσης και η μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο δείχνει το αυξανόμενο επιστημονικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τα συγκοινωνιακά πρότυπα ως σύγχρονα εργαλεία σχεδιασμού και για το λόγο αυτό η εκδήλωση θα επαναληφθεί τον επόμενο χρόνο στην Αθήνα. Ακολουθεί η πρόσκληση καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

ptv_training_jan2011i

ptv_training_jan2011ii

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι με τη συνεργασία της PTV και του Ινστιτούτου Μεταφορών (ΕΚΕΤΑ) οργανώνεται η 1η συνάντηση χρηστών του λογισμικού PTV Vision σε Ελλάδα και Κύπρο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στους χώρους του ΕΚΕΤΑ (αμφιθέατρο Βεργίνα) στις 26 Ιανουαρίου 2011. Θα παρέχει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν πάνω στις τελευταίες εξελίξεις και δυνατότητες των λογισμικών συγκοινωνιακών προτύπων VISUM και VISSIM και στους χρήστες να παρουσιάσουν εφαρμογές συγκοινωνιακών μοντέλων που έχουν αναπτύξει στα πλαίσια έργων. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες για τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες των λογισμικών αυτών. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΚΟΜΒΟΥ ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΙΜΕΤ στο τομέα των Μεταφορών.

Η συνάντηση πραγματοποιείται την προηγούμενη ημέρα του  διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου χρήσης των λογισμικών που έχει προγραμματιστεί από την PTV για τις 27 και 28 Ιανουαρίου 2011 και θα φιλοξενηθεί στους χώρους του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ (6ο χλμ Χαριλάου-Θέρμης)

Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία τυχόν χρειαστείτε.

Ειδικά για την εγγραφή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κα Χατζηιωαννίδου εκπρόσωπο της PTV Vision στην Ελλάδα και την Κύπρο η οποία είναι πάντα στη διάθεση σας για ότι αφορά το λογισμικό συγκοινωνιακών προτύπων της PTV και τη χρήση του.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη δ/νση  www.ptvag.com/index.php?id=3107

 

1η συνάντηση χρηστών του λογισμικού PTV Vision σε Ελλάδα και ΚύπροΛήψη

Με εκτίμηση,


Φανή Χατζηιωαννίδου                                    
PTV Solution Partner for Greece and Cyprus
MSc Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός
fhatziioannidou@gmail.com
ptvvision@ptv.de
 
Γεωργία Αϋφαντοπούλου
Dr. Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός
Ερευνήτρια Β΄, Υπεύθυνη Τομέα Β΄
Ελληνικό Ινστιτούτο Μεταφορών
gea@gerth.gr
Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican