14η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (15-22 Μαρτίου 2021)

Για 14η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (Σ.Ε.Σ), με την υποστήριξη του φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ και ΟΔΟΙ ΜΕ ΔΙΟΔΙΑ» με διακριτικό τίτλο «HELLASTRON», της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον» και τη στήριξη πλήθους άλλων φορέων και οργανώσεων. Την εβδομάδα αυτή  συσπειρώνονται φορείς και δυνάμεις της χώρας μας για την προώθηση κρίσιμων ζητημάτων κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας ενώ, παράλληλα, πραγματοποιούνται δράσεις ενημερωτικού, εκπαιδευτικού και θεσμικού χαρακτήρα.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει, μικρούς και μεγάλους, αποσκοπώντας στην πρόληψη και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων, που αποτελούν μία παγκόσμια μάστιγα και τροχοπέδη για την ανάπτυξη της χώρας.

Στο πλαίσιο δράσεων της 14ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, θα βρείτε και πολύτιμες συμβουλές για την αναγκαιότητα της ευγένειας και του πολιτισμού στους δρόμους καθώς και συμβουλές για την Οδική Ασφάλεια όταν κινούμαστε σε αυτοκινητόδρομους. Οι συμβουλές αφορούν στην “Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγένειας στο Δρόμο (22/3)”. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω link:

https://www.ioas.gr/teleutaia_nea/4644/Europaiki_Imera_Eugeneias_sto_Dromo_223.htm/

Επισκεφθείτε και το site του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς”, όπου έχουν αναρτηθεί περισσότερες θεματικές συμβουλές οδικής ασφάλειας.

https://www.ioas.gr/symvoules_gia_tin_odiki_asfaleia/

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican