Διαδικτυακή ημερίδα: “Έξυπνες πόλεις, ψηφιοποίηση και διαχείριση δεδομένων – Εμπειρίες και καλές πρακτικές Ελλάδας και Γερμανίας”, 10 Μαΐου 2022

Tο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας Βερολίνου, το Γραφείο ΟΕΥ Μονάχου και το Γραφείο ΟΕΥ Ντύσσελντορφ σας προσκαλούν στην ψηφιακή ημερίδα με θέμα: «Έξυπνες πόλεις, ψηφιοποίηση και διαχείριση δεδομένων – Εμπειρίες και καλές πρακτικές Ελλάδας και Γερμανίας», που θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00.

Το εγχείρημα αυτό έχει σαν στόχο αφενός την προβολή σχεδιαζόμενων έργων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο στις δύο χώρες καθώς και δραστηριοτήτων ελληνικών και γερμανικών ερευνητικών κέντρων και επιχειρήσεων, που είναι ενεργά στον τομέα των Smart Cities και αφετέρου την ανταλλαγή ιδεών και την προώθηση συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών στον τομέα αυτόν.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ.

Η δηλώστε δωρεάν τη συμμετοχή σας μέχρι και την Δευτέρα 09 Μαΐου 2022, σε αυτό το link:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_tRpyjIw_RzGwkTSVsMJaSQ

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιστήμονες, ερευνητικούς φορείς και επιχειρήσεις από Ελλάδα και Γερμανία. Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία (ελληνικά, γερμανικά). 

Promo Video ΣΕΣ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / ΥΠΕΝ / ΚΕΔΕ


Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 – ΣΕΣ / Interamerican